Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfit tartanak komolytalannak a nők? Akikkel soha nem járnának.
hijjézus!XD am. akkor már megkérdezem, ki számít jó palinak?
...én nem vok jóképű, nem vok pénzes, suli mellett dolgozom hétvégente erdőben,az olyanokat rühellem akik az annyuk pénzén élnek meg járnak bulizni stb. ...járogatok gyurni hogy azért legyen vmi alakom,lányokkal próbálok mindig kedves és megértő lenni, igyekszek nem a problémáimmal untatni, JAH! a volt nőimről meg semmit nem mondok mert nem is volt még sajna!:S
házimunkákat megcsinálom naggyából, na jó mosogatni nem szeretek :S
kicsit gyerekesnek nézek ki mert kevés az arc szörzetem,de lassan alakul :)XD...hát őőőőő röviden ennyi. de csak mert jó kedvem van, am. nem vagyok ilyen szófosó!( hálistennek!)
mmm....Vélemény??:)D
jahh vicces dolog ez , én mondjuk pasi/fiú/férfi vagyok, nem tartom magam nagyra, jól eltudok beszélgetni mindenkivel, még a nagy százalékban tabu témáról is...
a legutóbbi randira nem vittem virágot mert éppen levoltam égve, de találtam otthon egy jóféle üveg bort, elvittem, nem vagyok nyomulós de már hiányzott hogy megöleljek valakit meg adjak egy két puszit, szigorúan arcra , így meg is tettem ezeket, vegyétek letámadásnak vagy bárminek sztem amennyire furcsa volt annyira jól vette ki magát a dolog...
végig én beszéltem jahh nem mintha a csaj nem tudott volna megszólalni mert azután hogy elkezdtem 2 perc mulva abba is hagytam csak mert ült szótlanul nézett a távolba és szinte nem is mellettem volt...
a végén azért csak csókolóztunk, és másnpa lerázott azzal hogy nem jó mert hallókészülékem van, há mondom zseer, utánna megtudtam hogy akkor a pasijára gondolt éppen, ezt is ő mondta el...
nahh szal csak egyszer lenne valaki olyan hogy megérdemli a figyelmemet, vagy hogy kedveskedek neki, vagy éppen hogy vacsit főzök, de hát néha eléggé képmutatóak a szeretett hölgyeink, és kb 60%-ban állíthatom hogy színlelnek sok mindet, mint az orgazmus
és bocs ha off voltam nagyon, de nem sok jó tapasztalatom van, sajnos valszeg bennem van a hiba, hogy rossz lányok tetszenek meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!