Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért gondolják a korosztályukbeli fiúkat mind komolytalannak?
20 éves vagyok, és én mindig ezt kapom a korosztályombeli lányoktól. Ők komoly kapcsolatot csak 24+ évesekkel tudnak elképzelni, és velük is járnak.
Igen, én elég sokat bulizom, sok ismerősöm van, stb. És ezt nem is rejtem el, tudják is rólam. De emellett normális is vagyok, komolyan is el tudok beszélgetni a lányokkal, legyen az érzelmi dolog, vagy akármi más. Ezt szintúgy.
Azt hittem ezek a dolgok elegek ahhoz, hogy valaki komolyan is érdeklődjön irántam. Egy vagány fiú, aki laza is, de képes komolyan is viselkedni, a helyzetnek megfelelően. De nem, megkapom, hogy komolytalan vagyok.
Mert hiába jön be egy fiú egy lánynak, mind külsőre, mind emberileg, a lány azzal indokolja az elutasítást, hogy hiányzik a "szikra". Na és ez a szikra, amitől a tököm ki van már, hiszen egytől-egyig a szikra a lányok szerint az idősebb fiúkban van meg.
Mikor erről beszélek velük, azt mondják, ők nem olyanok, őket nem érdekli a fiú kora. Persze, én sem úgy értem, hogy a lány úgy válogat a fiúk között, hogy ez 22 éves, ez nem kell, ez 25 ez kell. Hanem közvetett módon, vagyis a 20 éves fiúkhoz már úgy áll a 20 éves lány, hogy vele el sem tudja képzelni. Kb. úgy, mint én egy 14-15 éves lánnyal. És ez érthető is, csak amíg ő kislány, addig én nem nyújtok kevesebbet, mint egy 26 éves.
azért ezt így nem húznám rá mindenkire.
például a barátom velem egyidős, de nem komolytalan.
az okosak szerint a világ tükör, tehát nézz mélyen magadba, és beszélgess egy olyan emberrel, akire minden tekintetben felnézel (remélhetőleg van ilyen).
L.18
Szerintem tudományosan is bizonyítva van hogy a lányok előbb érnek. Arról meg nem a lány (és a fiú sem a lány felé) tehet hogy nem lesz beléd szerelmes, nincs meg a szikra.
Nekem nem tetszik ha valaki úgy él mint te, akkor sem ha tud komoly lenni. Ettől még te nem vagy rossz. Ez van, nem tehetek róla. Viszont semmikor sem tetszik, akkor sem ha 28 lennél. Meg aztán nem hinném hogy abnnyi lánnyla találkoztál volna már, hogy ez egy megbízható kijelentés legyen.
"Meg aztán nem hinném hogy abnnyi lánnyla találkoztál volna már, hogy ez egy megbízható kijelentés legyen."
De, sajnos de. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!