Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves vagyok 75/B a melltartó méretem. Ebben a korban túl kicsik a melleim? Fognak még nőni vagy már nem?
Kedves 20:52, ne légy ilyen a másikkal ! Attól mert neked nem jelent problémát valami, más nyugodtan beszélhet róla, legfeljebb te továbblapozol, ha nem érdekel...
Igen, a pasik nagy részének bejön a kis mellű, kis popsijú, sportos lány, ettől nem kell parázni. A nagy mellű nők pedig nagyon szeretnének formás kisebb ciciket. Miért ? mert szép dekoltázst átlagos cicivel nagyon jól lehet csinálni, de a d-s kosárméreten felül szép fehérnemű régebben egyáltalán nem lehetett venni. Egy átlagos cici nyáron jól mutat a póló alatt melltartó nélkül is, egy nagy mellű nő pedig mindenféle trükkhöz folyamodik, hogy ne úgy nézzen ki, mint akinek tokától köldökig melle van... Nem beszélve az állandó hátfájdalomról, mert lássuk be, egy nagy cicinek súlya van, nem is kevés...
A nők nagy része a 20-30 közötti időszakban szül először, ez nagy hormonális változás, a pasik tömegei imádják a kigömbölyödött ciciket, és a második trimeszterben - de van olyan nő, aki végig - komoly szexuális étvággyal válaszol erre :)
A szoptatás után van akinek visszamegy a cicije eredeti méretre, van akinek megmarad a többlet növekmény... mindenesetre aki fiatalabb korában sportolt, és a mellkasi részen megerősítette az izmokat, annak később se löttyed le a cicije...
azt javaslom, legalább heti 3x1-2 óra mozgást iktass be, és álomszép, feszes,formás külalakkal nem fog senkit sem érdekelni, hogy b vagy c kosaras melltartód van, mert a pasik csorgó nyállal fognak rád nézni, mivel teljesen egyet értek az előttem szóló férfiemberrel, az összkép számít :)
20 éves lány vagyok,kb 15éves korom óta vagyok 75/B-s...eddig még senki nem panaszkodott,sőt...a legnagyobb kihívás számomra az utolsó barátom volt,aki mint kiderült,mellperverz és előttem dinnye méretű barátnői voltak csak...mikor ő is aztmondta,hogy ilyen szép feszes formás ciciket álmodni sem lehet,akkor mondtam azt,hogy megérte mellizmot edzeni és odafigyelni rá...egyébként elég nyitott vagyok a szexualitáshoz kötődő témában és ezt a körülöttem lévők tudják és elég sokat beszélgetünk a dologról(99%ban pasikkal) és eddig még csak egyetlen ember mondta,hogy szerinte lehetne picivel nagyobb,mert ő kifejezetten imádja az indokolatlanul hatalmas melleket...ilyen is van,de sokkal kevesebb,mint aki a normális méretű ciciket szereti...és hidd el,nem kicsi az...van,akinek sokkal kisebb,vagy épp alig van cicije és boldog vele,mert a párja épp arra bukik...van esélyed rá,hogy nőni fog,de ezt senki nem tudja előre...egyébként valamelyik nap beszélgettem egy természetgyógyásszal és a hajamra terelődött a téma(combközépig ér) és 164cm vagyok és mondta,hogy lehetnék nagyobb is,valószínű,hogy a hajam fogta le a növésemet...és néztem egyet,és elgondolkodtam,hogy ez lehet,hogy a cicire is igaz...de levágatni nem fogom,mert ha nem is nagy,de formás,hozzámillő cicijeim vannak és jó ez így nekem..de ha hosszú a hajad és nem sajnálod,egy próbát megérhet nyáron...
még egy tanács..én kicsit teltebb voltam az elején és a pocim kicsit "elbújtatta" a cicimet:$ aztán mióta normális a súlyom és pocira gyúrtam picit meg levettem a bő cuccokat,azóta több hangsúlyt kaptak a cicik is...de 75B-vel még megvan a lehetőség arra is,hogy akkor dugod el és akkor teszed hangsúlyossá amikor épp kedved tartja;)
(volt egy idő,amikor azzal szórakoztam,hogy a pasiknak ne csak a testem kelljen,hogy kb semmit nem mutattam meg magamból,ciciket is elbújtattam és akinek így is kellettem,azt ott várta később a meglepi:P) de ez már rajtad múlik,hogy mikor épp hogy játszol a külsőddel^^
Kedves 11:12
Megjegyezném csak úgy mellékesen, hogy 85/D-E-s melltartót hordok, de soha nem fáj a hátam. Nem tudom, hogy miért gondolják az emberek, hogy a nagy melltől fájna...
Lehet, hogy amikor terhes az ember és gyorsan nő meg, akkor fellép fájdalom de egyp. semmi ilyent nem tapasztaltam.
A kérdezőnek: 75B az szerintem még elég jó méret. Sajnos (nem akarok megsérteni senkit) de van akinek A-s és azon már nagyon nem mutat a melltartó. Szerintem a B-s méret már olyan, ahol az se baj, ha felveszel egy normálisabb melltartót és nem topot.
Csibo Válasza
Kisebb Formásabb imádjuk.
Cicám 23 éves korodig fog nőni semmigond, amúgymeg sokan szeretik a kis melleket többek között énis.
Nekem a kismell jönbe bár nagyokat sem vetem meg,és inkább kicsi legyen és formás mint nagy és lógós.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!