Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a '90C'-s melltartó?
Figyelt kérdés
Egy társkeresőn ismertem meg a lányt, és jövőhét végén találkozni fogunk. Képen nem látszik neki a melle, és félek túl nagy, mert nekem a kissebb mellű lányok jönnek be. Mégse kérhetem meg, hogy fényképezze le nekem. Előző csajomnak 75B-s volt asszem, de lehet hülyeséget írok, már nem emlékszek rá pontosan :D Övét kicsit kicsinyellettem azért, de megfelelt nekem. Jah meg 18éves szóval lehet még nőni is fog neki :(2011. jún. 30. 13:05
1/9 anonim válasza:
A 90 C az nem kicsi az nagyon szép nagy méret! Nem orbitális hanem egyszerűen szép nagy és ha egy 18 éves csajnak ekkor hát bakker az nem semmi!
2/9 anonim válasza:
Ebből azt hiszem elég részletesen megismerheted a métereket =)
3/9 A kérdező kommentje:
Hát az adatlapján ez van megadva gondolom igaz, bár nem tudom miért ilyet megadni. Majd megtudom jövőhéten, az arca kedves aranyos, meg eléggé bombázó :P
2011. jún. 30. 13:24
4/9 anonim válasza:
kb ekkora
amúgy lehet hogy sokkal nagyobb a melle és belepréseli a C-be és az is lehet hogy a B-nél kicsivel nagyobb és azért hord C-set, de nem orbitálisan nagy a C, körbe a 90 számít inkább nagynak
5/9 anonim válasza:
Nem t'om, de még 10 °C és felforr.
7/9 anonim válasza:
Fú te jó ég ha nem kamuzol és 14 évesen már ilyen méretűek akkor el sem merem képzelni pár év múlva mekkorák lesznek! :D
8/9 anonim válasza:
uristen nekem 13evesen 90C-s :DDD
9/9 anonim válasza:
Hát utolsó akkor nagy mázlista vagy és légy büszke! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!