Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a randi végén azt mondja a srác, hogy "Majd kereslek", akkor hány nap után kell feladni a reménykedést?
Ő, levél helyett inkább hívd fel vagy ami talán még jobb állj oda elé. Akkor nehezebb kitérni. Ha megteszi úgy legalább tudod, hányadán álltok. Lehet ő is zavarban van, ha már több éve ismeritek egymást.
Velem egy jó barátom /nő/ akart lefeküdni, ami véső soron el is rontotta a kapcsolatunkat.
Én "randi" majd egy hét várakzás után nem mertem odaállni a lány elé, mert nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni. Tehát jobb híjján felhívtam. És nem volt elutasító, Csupán annyit mondott várjak egy másfél hónapot. Tudtam hogy öt perce alig van, és remélem tényleg szerelemre vágyik. Így beleegyeztem. Viszont már rá két hétre elhívott. Pedig nagyon béna voltam azon az első "randin".
Ellenben te nőként sarokba szoríthatsz egy pasit. Még ha óvatosan is, mert esetleg az önérzete miatt másképpen reagál mint amit valóban mondani szeretne.
Még mindig 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!