Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a randi végén azt mondja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a randi végén azt mondja a srác, hogy "Majd kereslek", akkor hány nap után kell feladni a reménykedést?

Figyelt kérdés
Igazából hétfőn volt a randi, de nagyon zavarban voltam, és emiatt félek, hogy ő sem érezte túl jól magát. Majd mikor elváltunk, ő azt mondta, hogy "Majd írok", én meg erre ijedtemben azt mondtam, hogy "Igen, ez jó szöveg, minden pasi ezt mondja". Nagyon elszúrtam? Sőt, tetéztem a bajt, másnap írtam neki én. Ezzel megalázkodtam? Meddig reménykedhetek abban, hogy válaszolni fog?
2010. nov. 24. 14:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ő, levél helyett inkább hívd fel vagy ami talán még jobb állj oda elé. Akkor nehezebb kitérni. Ha megteszi úgy legalább tudod, hányadán álltok. Lehet ő is zavarban van, ha már több éve ismeritek egymást.

Velem egy jó barátom /nő/ akart lefeküdni, ami véső soron el is rontotta a kapcsolatunkat.

Én "randi" majd egy hét várakzás után nem mertem odaállni a lány elé, mert nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni. Tehát jobb híjján felhívtam. És nem volt elutasító, Csupán annyit mondott várjak egy másfél hónapot. Tudtam hogy öt perce alig van, és remélem tényleg szerelemre vágyik. Így beleegyeztem. Viszont már rá két hétre elhívott. Pedig nagyon béna voltam azon az első "randin".

Ellenben te nőként sarokba szoríthatsz egy pasit. Még ha óvatosan is, mert esetleg az önérzete miatt másképpen reagál mint amit valóban mondani szeretne.

Még mindig 24/F

2010. nov. 26. 17:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Bocsi most olvasom, talán nem egyértelmű. A második hölgy, az a személy akiről az előző üzenetem is szolt.
2010. nov. 26. 17:02
 13/15 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a tippet. Azért gondoltam arra, hogy inkább még egy e-mailt írok neki, mert nem akarok nagyon nyomulósnak tűnni. Nem akarom letámadni azzal, hogy hívogatom, meg a nyakára járok, nem hagyom élni, 'ezzel' nyaggatom. Nem is vagyok biztos abban, hogy ezek után olyan simán egymás szemébe tudnánk nézni. Az e-mailre viszont tud akkor válaszolni, ha már összeszedte a gondolatait. Ha pedig nem válaszol... Akkor az is fel fog érni egy válasszal.
2010. nov. 26. 20:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Jó szerencsét!
2010. nov. 26. 22:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem köszönöm meg, babonából. ;)
2010. nov. 26. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!