Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok a különbség?
Háttez különös.
Egyrészt hmmmm......másrészt meg egyáltalán....
Arra gondoltál-e, hogy azért csapja a szelet neked, mert ő a saját korosztályában nem talál, vagy nem kers, és ki akarja használni, hogy te nem tetszel a fiatalabbaknak.(vagy azt csak úgy hiszad)
Lehet, hogy tényleg csak meg akar dugni.
Ami nem baj, meg amúgy sem tudna erről az oldalról erővel visszatartani senki.
Csak ezekkel a "buktatókkal" legyél tisztában...
Jóóóóóóó???
nem menedék...ő is tetszik nekem
de azért kíváncsi vagyok te mit mondasz rám,hát tuti hogy nem tetszenék:D
jóóóóó:D
odafigyelek...
és nem szoktam magam könnyen adni;)
A válaszból én úgy látom, hogy mindenképpen egy komoly gondolkodású, okos lány vagy.
Nehezen tudom elképzelni, hogy pont te ne tetszenél senkinek. Talán lehet, hogy a fiúk még nem nőttek fel hozzád. De azért lehet közöttük alklmas is, vagy olyan, akivel kisebb a korkülönbség.
Monnyuk én szerintem hosszú kapcsolat ebből nem lesz, és a kisasszony elég komolynak tűnik ahhoz, hogy a megfelelő helyen kezelje a dolgokat.
Én sem akarom kifelyezetten bátorítani, csak azt szerettem volna elérni, hogy ha a dolgok mégis úgy alakulnának, akkor tudja pontosan, hogy mi is a helyzet, vagy miből mi lehet.
Úgytűnik tudja...
De azért feltehetnél ide képet, és kérdést, hogy "Miért nem tetszem a korombeli fiúknak?"
Abból rosszul nem jöhetsz ki...csak kapsz pár tippet.
Esetleg na???
Em mindenkep csak lebeszelni tudlak a dologrol.
18 f
köszönöm,azért ez sok segítség:)
odafigyelek erre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!