Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok a különbség?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és az utcánkban még csak most ismertem meg egy 28 éves fiút/férfit...iszonyatosan vonzó és nagyon kedves velem.Jókat lehet vele beszélgetni,vicces,kacér minden ami kell.Ha akarnám akkor már randiztunk volna(ez elég hülye kifejezés egyébként)...de nem tudom mit szólnának az emberek a korkülönbség miatt.Engem nem zavar,de gyakorlatilag itt mindenki ismer mindenkit és biztos hogy megszólnának.Ti mit gondoltok?Hagyjam a dolgot vagy vágjak bele?2010. nov. 22. 18:04
1/39 anonim válasza:
Megvan rá az esély, hogy kihasznál, de hallottunk már olyan storykat hogy mégse. Nos ezt NEKED kell eldöntened.
2/39 anonim válasza:
Ne érdekeljen mások véleménye vágj bele nyugodtan!!Már nem vagy gyerek ideje hogy magad dönts!!:D
3/39 anonim válasza:
Neharagudj de ez ilyen korba nagyon nagy különbség...
Ha 25 lennél és egy 35 éves faszi lenne akkor elmenne a dolog és senki se nézne furán... De ez igy nemkóser! Szerintem hagyd
17F
4/39 anonim válasza:
engem nem érdekel, de ha megerősítésre vársz egy felnőttől, akkor itt van: csak rajta. de aztán ne gyere ide siránkozni, ha átver.
5/39 anonim válasza:
Szerintem egy 28 éves férfi már nőt akar, lassan családot,gyereket. Neked meg még gondolom sok terved van,és nem akarsz "asszonynak" állni tizenévesen. És lehet az is,hogy csak meg akar rakni..de a döntés úgyis a tiéd.
6/39 A kérdező kommentje:
ohh különböző vélemények :D
azért hasznomra lesz ez,köszönöm...:)
2010. nov. 22. 18:08
7/39 anonim válasza:
nem kóser? az eszem megáll komolyan.
9/39 anonim válasza:
Így 24 éves fejjel a 16 éves lányok számításba sem jönnek. Inkább kislányként kezelem őket, mint nőként (vagy adott esetben hülye p.icsaként ha azok).
10/39 anonim válasza:
Simán! Én 20 évesen a 14-15 ös csajokat hajtom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!