Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mitől függ, hogy egy lányt le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ, hogy egy lányt le mernek szólítani a fiúk, és egy másikat (aki esetleg csinosabb), meg nem?

Figyelt kérdés

Nem értem, mi lehet a baj velem. Az utcán mindig megnéznek, és azt a nézetet vallom, hogy igenis a fiú kezdeményezzen, ne nekem kelljen őt megszólítani. De úgy látszik, ez így nem megy.

16/L

2010. nov. 21. 17:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Átérzem a problémát.

Régen szépnek tartottam magam, aztán már kevésbé mert soha nem szólítottak le, és már nem tudtam mire vélni, hogy miért néznek meg. Elkentem a sminkem vagy mi? tiszta paranoiás voltam egy időben.

De tulajdonképpen rájöttem, hogy annyian mondják hogy szép vagyok, meg csinos, hogy ennyien csak nem hazudnak a képembe, szóval most újra hiszek magamban. :)

Anno a vidéki haveri társaságomban 10-20 perces téma voltam, h nah van-e már barátom, meg hh nincs barátom, meg mit kéne csinálnom...meg ők szerveznek nekem randit...jááájj

Amúgy igen, egyszer én is megkérdeztem egy sráctól, hogy miért nem szólított le egyből és az volt a válasz, hogy mert azt gondolta hogy tuti van barátom...

Meg mindenki ezt gondolja. Annyira idegesít, ne gondoljanak már semmit, kérdezzenek meg. Mindig megdöbbenek, hogy egy "ilyen lánynak, hh nincs barátja?" én meg csak pirulok: hát nincs...

Ok, tény hogy még a személyiségem is elég erős + h orvosira járok is elriaszt pár kevésbé magabiztos embert, mert azt hiszik hogy egy szakácsnak nem lenne esélye nálam, pedig jajj de szívesen ennék én egy cuki pasi által készített vacsorát...

Szóval így még jobban megriasztom az amúgy is félős srácokat - legalábbis a legjobb barátnőm pasija ezt magyarázta nekem...

Am gondolkodtam már azon hogy egy 'I am single' feliratú kitűzővel mászkálok majd a WestEndben...

Jah am 19/L és utálom hogy ha akarok valamit nekem kell kezdeményezni.

2010. dec. 6. 22:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem találtatok még megfelelő partnert! Hidd el nekem, ha igazán felkelted egy fiú érdeklődését nem igen fogja zavartatni magát ilyen gondolatokkal, hogy "biztos foglalt" pff. Senkit sem érdekel! "Miért lenne jobb a másik, mint én?" Legalábbis én magamból indulok ki és, bár nem utcán, de egy zártabb helyszínen, simán odamennék egy olyan lányhoz aki borzasztóan tetszik épp ott.. Max azt mondja, hogy van barátja.. Nagy ügy. Aztán lehet nincs is csak nem jöttem be neki, de egy ilyen lányt elég gyakran ostromolhatnak szóval egyáltalán nem ház, hogy elhajtott engem is többek között.. Aztán meg elhajtok a bmw-vel :D Mondjuk utálnám, ha csak azért állna velem szóba valaki, mert látja rajtam, hogy mi van... "A tudatlanság áldásos" Ha nem tudja, hogy milyen anyagi helyzetben vagyok simán kifakadhat olyan dolgokról akár egy vad idegennek is, amiről úgy már nem beszélne lehet soha, ha egy buszmegállóban próbálkozom be nála...

De ez már mellékes! A lényeg az, hogy ha eljön a potenciális jelölt akkor az oda fog menni hozzátok!

2010. dec. 7. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!