Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam el anyumnak?
Szerintetek mondjam el anyumnak, hogyha randizok valakivel??
Vagy nemkell..?? és ha ne mondjam el mit mondjak neki..?? :S ami hihető is lenne persze..várom az ötletetek :D
minden lépcsőt végig kell járni. nekem így jöttek sorba:
- kimegyek haverokkal.
- kimegyek haverokkal, de van ott egy fiú is.
- kimegyek a fiúval de csak haverok vagyunk.
- feljön a fiú de még mindig csak haverok vagyunk.
- még nem járun de lehet lesz valami.
- nemtudom hogy járunk-e de már van valami.
- anya járunk.
lehet hogy most egyszerűbb mindig hazudni de ha majd tényleg elkomolyodik a dolog, akkor sokkal kínosabb lesz ha előtte nem is tudtak semmiről és egyszer csak bejelented hogy jársz valakivel, ők meg azt se tudják mifándió, mint ha szépen részesei ők is ennek a folyamatnak. persze nem azt mondom hogy mindent részletesen mesélj el nekik de igenis tudniuk kell hogy hol tart a folyamat, úgy nem fognak kiakadni ha egyszer csak bejelnted hogy már jártok. főleg hogy ahogy az írásodból kivettem ő az eslő fiúk. hidd el sokkal toleránsabbak lesznek ha már most szoktatod őket a gondolathoz, mint ha egyszer csak rájuk zúdítod hogy bepasiztál.
Hazugság != elhallgatás.
Ha megkérdezik, nyugodtan lehetsz őszinte. Én eddig csak akkor mondtam el, hogyha már összejöttem Vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!