Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a lányos fiúkat jobban kedvelem, mint a kockahasú szőrös majmokat?
Mert azok b*zik.
Lehet hogy jól elbeszélgetsz velük, de hogy egy jót nem fogsz kefélni velük, az is biztos. Mert kis impotens nyálgépek. Ellenben a "kockahasú szőrös majmok" úgy alád b*sznának, hogy szóhoz sem jutnál.. Mert van bennük tesztoszteron, ellentétben a lányos haverjaiddal.
Majd később neked is egy férfi kell, nem egy barátnő. :)
De amúgy amihez kedved van, csak tessék.
Az első válaszadónak!
INKÁBB FEKSZEM LE EGY LÁNYOS FIÚVAL, MINT VELED, AKINEK A SZÁJA BÜDÖS A CSUNYABESZÉDTŐL! Tárgyként használod a lányokat a szexuális kielégülésedhez, de több nem érdekel egy nőből. Egy nő nem cici és lyuk csak!!!
Kérdező: Leszögezem előre, abszolút egyetértek veled. :)
DE.
Ha erre te már rájöttél, hogy ők ilyenek, és ez neked is jó, meg nekik is jó, és úgy általában mindenkinek jó és minden rendben, akkor nem értem, miért tetted fel egyáltalán a kérdést? :)
Egyébként persze, hogy normális, miért ne lenne az - amint ezt már magad is felfedezted magadnak. :) (Amihez egyébként gratulálok; minél több lány jön rá erre, annál jobb :) )
Miért ne lenne normális? Ízlések és pofonok...
Viszont: azt írod, "kedvelem" meg "szeretem a lelkemet kiönteni másoknak". Hát, ezt a feladatot látják el a barátnőid. Egy párkapcsolat a szerelemről szól, nem csak annyi, hogy kedvelsz valakit/embertípust és kiöntöd neki a lelked. Biztos vagyok benne, hogy a szőrös kockahasú majmok vonzanak szexuálisan, csak a metroszexuális ismerőseid biztonságosabb megoldásnak tűnnek.
Nos: hidd el, a pasik órákon keresztül képesek vegytiszta baromságokat hallgatni, hogy bugyin belülre kerüljenek, legyen az egy izomagy, vagy egy lányos fiú.
Az első válazoló vagyok.
Nekem aztán holtmindegy, kivel fekszel le, meg kivel nem, de majd gondolj rám, ha néhány hónap múlva azt fogod majd itt kérdezni, hogy "Miért nincs orgazmusom?" meg "Miért nem tud a pasim kielégíteni?"
Puszillak! xD
Nálam is ez van sajnos, de nekem nem a lelkizés, hanem a hosszú haj 9 éves korom óta bejön nekem és egy helyes arc az sokszor lányos. És ezért a bátyám folyamatosan azzal szekál hogy nekem melegek tetszenek. :S
De engem nem zavar. Te is tudnád c...ni akinek más ízlése van mint neked, úgyhogy hajrá :D Vágj vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!