Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kifizettette velem a belépőjét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kifizettette velem a belépőjét (1500 ft) a srác a második randin. Ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés

Nem itt kezdett rossz érzésem lenni. Mikor én beszéltem magamról, vagy bármiről, mintha direkt a másik irányba figyelt volna, egyszer még meg is állított, hogy szavam ne feledjem, mert megnézi azt a marha jól kinéző motort a túlsó oldalon...-.-

Aztán elmentünk egy kávézóba. Volt az asztalon egy szórólap, elkezdte olvasgatni...Mondom ennyire untatlak? Már majdnem ott voltam, hogy felállok és haza megyek. Főleg hogy most én voltam az ő városában. Nem sűrűn hagyta hogy végigmondjam, amit akarok. Ja, és még egy kis csemege: a benzinkútnál elkezdte mosogatni a kocsiját, addig én kint fagyoskodtam, mert mondta, hogy szálljunk ki. Ez volt egy hete.

Ma délelőtt rámírt msn-en, hogy "olyan kellemes a társaságom, és szívesen eltöltene velem megint egy délutánt". Na erre kiakadtam...megírtam neki, hogy mégis mit gondol ezek után? Majd házhoz megyek a pofonért? Erre ő volt felháborodva, hogy hogy beszélhetek vele így, mikor ő egy igazi lovag(!!!), és milyen jól bánik a nőkkel....

Nem értem. Ilyen viselkedéssel tuti hogy nem akar tőlem semmit. Nem is értem hogy képzelte...Minek keres egyáltalán???

Beszél velem úgy, mintha mi sem történt volna...

Kiakasztó szerintetek is?

2010. nov. 20. 17:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
18:38 "party köcsög" szavakkal.
2010. nov. 20. 18:45
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg csak megb*szna, aztán otthagyna ondóba fagyvaXDDD

Viccen kívül, erre számíts tőle, a leírásod alapján.

2010. nov. 20. 18:49
 23/28 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező, mit csodálkozol? Gondolom a helyi macsó, aki már végigkúrta a várost, hozzászokott, hogy minden nő hasraesik tőle, és így is bánik minden nővel. Ha ilyen taplók kellenek, ne csodálkozz. Ha annyira zavarna, meg annyival jobb lennél, mint ő, már rég elhajtottad volna az anyjába ezt a kötsögöt.
2010. nov. 20. 19:07
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

gondolom nem lesz 3. eset.

Hamar lépj le, tényleg komoly az arc. Ez egy idióta.

2010. nov. 20. 19:10
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
Megkérdezte, van-e nálad pénz. Lehet nála nem volt vagy ki volt számolva neki. Rögtön a rosszat kell nézni? Nagyon ostoba vagy, talán beleférsz a d*gni kategóriába (vagy nem, de az szégyen lenne).
2010. nov. 20. 20:07
 26/28 anonim ***** válasza:

Azért nem kéne királyként viselkedni, "jaj de hideg volt kint!"

Néha komolyan nem tudom elképzelni, mi jó nektek nőknek..

Én hiába vagyok kedves, úgy látszik, rondaságom miatt nem szeret egy nő sem..

2010. nov. 20. 21:12
 27/28 anonim ***** válasza:

MEgmondom én mi jó a nőknek, álljon itt egy idézet:

"Mi, nők, annyira bele tudjuk képzelni, magyarázni hihetetlen alakokba a fantáziát. (...) Lássuk be, a rosszfiúkra bukunk. A csibészekre, ebadtákra. Akik sosem javulnak meg, de mindig ebben bízunk. Mindig átvernek, így sajnos sosem unalmasak. Á, dehogy változnak! Kicsit még meg is aláznak. Várni kell rájuk. Nem jelentkeznek annyiszor, hogy elegünk legyen belőlük. Stratégiájuk kipróbált, kidolgozott. Csókjuk kábító, begyakorolt. Ők azok, akikért élni-halni kell. Akikért biológiai bombánk robban. Akiket kerülünk, mégis mindig beléjük botlunk. Ha választani kell, őket választjuk. A jófiúk nem mozdítanak ki pályánk egyensúlyából. Velük nincs is mit megbánni. Ilyet szeretnénk, de nem ilyet akarunk. Legalábbis nem készen. Szóval, rossz legyen, amikor elszédít, de aztán jó legyen a hatásunkra. És maradjon is olyan, hogy a többi nőre már ne legyen hatással. Esküszöm, nem értem magunkat. Csoda, hogy szegény jófiúk belerokkannak a próbálkozásba? A rosszak nem, mert ők nem is akarnak érteni minket. Csak mi őket. Ördögi kör ez."

Ez így van.

2010. nov. 20. 21:42
 28/28 anonim ***** válasza:

21:42

Ez az idézet sajnos igaz. Az egyik "intelligens" ismerősömnek ez van kiírva az iwiw adatlapjára.

"Kifizettette velem a belépőjét"

Bezzeg, ha a srác fizet mindent - most nem csak erről az esetről, van szó, hanem úgy általában - az természetes, mert "ő a férfi, neki kell tennie a kapcsolatért."

Egyébként sose fogom megérteni a nők gondolkodását. A második randiról írtál, gondolom az elsőn is ilyen volt. Akkor meg miért nem rúgtad már ki akkor a francba.

Az is lehet, hogy rossz napja volt, vagy tényleg unalmas vagy és azt hiszed, hogy a külsőd az ami számít. Ahhoz, hogy pontos képet kapjunk, meg kéne hallgatni a másik felet is, de gondolom erre nem sok esély van.

2010. nov. 20. 23:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!