Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy finoman a tudtára adjam? :D
Figyelt kérdés
15/F Vagyok és találkoztam múltkor egy nálam idősebb lánnyal...Megint fogunk találkozni...Hogyan adjam finoman a tudtára hogy meg akarom csókolni? A lány inkább fiús... De én szeretnék kezdeményezni... Valami jó kis trükköt is mondhattok...:D2010. nov. 18. 21:22
11/18 A kérdező kommentje:
Rendben... köszike.. :)
2010. nov. 21. 00:03
12/18 anonim válasza:
csak még egy ötlet
mutatóujj zsájra, mintha csendre intenégés lehúzod az alsó ajkát és mélyen megcsólolod
életemben egyszer volt ez, azóta sincs
(senkinek nem jut eszébe így)
15/18 anonim válasza:
Ha te az vagy akire gondolok , akkor meg ne próbálj rámozdulni mert kicsaplak a körforgásból :)
16/18 A kérdező kommentje:
Igen valószínü hogy az vagyok akire gondolsz a 10 millió emberböl... ;)
2010. nov. 21. 13:58
17/18 anonim válasza:
Hol laksz ? Ez a legegyszerűbb , hogy kiderüljön egy vagy e a 10 millióból :D
18/18 A kérdező kommentje:
Érden...de már lényegtelen... :D és amugy én vagyok?:D
2010. nov. 29. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!