Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor nem akar semmit?
Van egy srác akivel találkozgatok mostanában. Egy suliba is járunk. Amikor együtt vagyunk folyton ölelgetjük, simogatjuk egymást, bújunk egymáshoz stb... ma próbáltam megcsókolni de nem hagyta. most akkor mi van? a fülem is szokta puszilgatni stb.. mert tudja h erogén zóna. segítsetek légyszi.
L19 (F20)
hát utána még beszélgettünk, de érezte h szarul esett aztán még ölelgetett stb... én meg arra fogtam h nagyon fáj a fejem meg a hasam...
de nemtudom. most csomószor mondja, hogy jól nézek ki, meg folyton bámul rám, tök jól elvagyunk. szerintetek próbáljam "puhítani" vagy hagyjam a pi.csába? :S
Lehet, hogy büdös a szája, vagy valami ilyesmi.. Ha rákérdeznél, akkor úgy se mondaná el. Képzeld magad a helyzetébe, hogy pl. büdös a szád, valaki meg akar csókolni aki neked is tetszik, de természetes, hogy nem hagyod, hiszen nem akarod, hogy csalódjon. :)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!