Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem akar tőlem semmit?
Szóval van egy srác aki most 9-es én 10-es vagyok és ebben az évben mindig egy buszon mentünk és néha egy társaságban mentünk haza, de csak keveset beszéltünk. Most egy buliban táncoltunk és eddig észre se vettem, de akkor teljesen odavoltam érte és megmondtam neki, hogy tetszik de táncoltam a haverjaival is akiknek bejöttem.... Ő azt mondta bnőmnek, hogy én nem tetszek neki azt mondta.
Azóta hazafelé mindig néz... és én azóta odavagyok érte de nem tudom mit kéne csinálni....
A fiuknál sok minden szokás, csak akkor tudod megérteni, hogy mit miért tesz egy fiú, amikor már kiismerted.
Pl. a pasik 70%a nem is csak a szexre hajt, de ciki a maradék 30% szemébe és ezért inkább akarja, hogy meglegyen.
Mert hát a haverok a fontosabbak, s különben is, a csaj úgyis ejteni fogja, akkor meg minek érzelgősnek lenni.
Szóval, ha akarod tudni, hogy mit miért tesz egy pasi, ismerd meg őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!