Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan hívhatnék el randira egy kilencedikes lányt, úgy, hogy a legtöbb esélyem legyen arra, hogy igent mond?
Fiuk is írhatnak.
A lánnyal nem ismerjük egymást, csak látásból ismerem.
ma 18:52
"a sráctól"?????
Fiú vagyok! És nem vagyok Homo.
"A kérdező kommentje:
Ismerem az osztálytársát. A haverom. "
gondolom ő srác.. tőle kérd el a csaj címét.
jééézus belegabajodtam :DD figyi hogyan ismerkedj meg vele... pff ezt ne tudni 9 es korába tudom amikor oda mész hozzá akk tök nehéz beszélni de csak lazáán add önmagad és minden menni fog!!! probáld meg aztán majd 1-2 hét mulva ha összebarátkoztatok akkor hivd el randizni pl mozi séta fagyi... amugy mér mozi?!? mert ha olyat néztek pl romantikus v bármi ilyesmit akk hidd el h hozzád fog bujni v bármi ilyesmi lesz :) aztán még a végén csok is elsülhet :) nah hajrá :)
14/F
a fiatalok többsége szerinted azért jár a moziba h a filmet nézze? na akk elmondom neked a tutid
már jóval hamarabb a szerelmesek azért kezdtek el moziba járni mert ott nyugodtan csókolózhattak nem látta senki és nem zavart senkit...:)
Ismerkedj vele egy kicsit... majd egyszer hivd fel, hogy lenne egy kérdésed-Igy:
-Szia!
-Szia.
Kérdezek valamit jó?
jó, kérdezz.
Tegyük fel, hogy van egy jó haverom, aki randira akar hvni egy csaj, szóval szerinted telefonon randira hvni egy csajt az gáz?
nem.
akkor mit csinálsz szombaton?
utolsó válaszoló: ez találó,de tényleg
Figyelj skac,ezt a teleofnos dolgot prób. meg:Dmég lehet jót is nevet a csaj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!