Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az utcán való smárolásról?
17:55
Az megint más,amit te leírtál,az érhető. Én is azokról írok,amit te írtál,az egy hete járós.....
17:48 vagyok
17:54-nek
Csak szeretnék szólni, hogy nem vagyok lány, de most ez mellékes.
Nem csak így lehet kifejezni, de egy kapcsolathoz ez is hozzátartozik. Igen szoktunk beszélgetni, akár órákig is. A barátnőmmel két éve vagyunk együtt és tudjuk mi a szerelem. Nem azt mondom, hogy minden percben egymás száján lógunk, de azért néha egy kis smárolást megengedünk magunknak szinte mindenhol.
Kézfogás, ölelés, meghitt csók nem zavar.
Smárolás már igen. Engem kifejezetten idegesít. Én azt gondolom, hogy az ő magánügyük, így kellemetlen érzem magam, amikor buszon, postán, pénztárnál való sorbanállásban hosszú percekig megy a nyelvcsata, miközben folyamatosan a cuppogó hangot hallod...
Annál idegesítőbb nincs is, amikor az ifjú titán kiveszi kedvese szájából a nyelvét, s körbenéz, hogy mindenki látta-e, hogy ő milyen fasza gyerek.
Nem rajongok érte. Sőt. Nem mondanám, hogy elítélem, de nem csípem ezt a szokást. :/
Ugyan nem szoktam leüvölteni a tevékenykedő pár fejét, mert nem vagyok ünneprontó, meg a végén még én kapok a fejemre, de... na, egy-két csók elmegy, az teljesen rendjén van.
(Nem tudom, mit szóltok hozzá, bár nem fogok megsértődni, meglepődni, ha néhányan kapálózni, fújogni kezdenek, de...) Én melegként a barátnőmmel is szoktam egy-egy csókot váltani. Rövid érzelemkifejezés, nem heves nyelvcsata, nem vad egymásra mászás.
A <smárolás> számomra már valami intimebb, közelibb kapcsolat, inkább vonatkozik a két félre, mint plusz a körülöttük lévő harmincra. Szerintem fölösleges, van rá alkalmasabb hely is, mint az utca, tömegközlekedési eszköz, stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!