Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a gond?
Van egy srác, akivel társkeresőn jöttem össze. Már vagy egy hónapja összejárogatunk: séta, mozi, kerózás, de még semmi nem történ közöttünk. Úgy viselkedik, mintha akarna valamit tőlem (felhív, programot szervez), de pl. még egy üdítőre sem hívott meg, kezemet sem fogta meg, és természetesen csók sem volt. Amikor moziba megyünk, akkor is felesben fizetünk (mindenki a sajátjáét), pedig mindig ő kezdeményezi,hogy menjünk.
Szerintetek mi a gond vele? Elég sok lehetősége lett volna arra, hogy kezdeményezzen. De csak zsebretett kézzel jön mellette, ha sétálunk. És a haverjai és ismerősei előtt is simán felvállal, de nem mutat úgy be, mint a barátnőjét. Szerintetek mi a gond vele? Vagy mit akar tőlem?
Köszi a válaszokat!
Lehet, hogy nem ő a megfelelő partner, de szerintem ennyi ismeretség után megkérdezheted, hogy merre tart a kapcsolatotok.
23/L
1. Ha meleg, akkor miért lányokkal ismerkedik a neten, miért nem fiúkkal? Mindegyik oldalon van lehetőség beírni, hogy milyen nemű partnert keres. Ha meleg, az nem neked ciki, hanem neki, mert idáig nem mondta meg - te meg jogosan gondoltad azt, hogy lányok társaságát keresi.
2. Nem egy ilyen bátortalan pasim volt. A mostaninál egy idő után én is azon gondolkoztam, hogy biztos meleg, mert randi randi után, de még a kezemet se fogta meg.
Magamhoz is felhívtam, vagy 8 órát beszélgettünk, semmi. Majd az ajtóban megkérdeztem,hogy mit szeretne. Nagy hebegés-habogás, zavarba jött. Meguntam, megcsókoltam. Onnantól gördülékenyen ment minden.
Utólag rákérdeztem, hogy miért töketlenkedett. Azt mondta, hogy nem adtam egyértelmű jeleket és nem akart pofátlanul lerohanni. Én meg úgy gondoltam, hogy az, hogy felhívom a lakásomra, eléggé egyértelmű...
Szerencsére jól alakult, már sok éve együtt vagyunk, esküvő is lesz.
Nem minden pasit vezérel - elsősorban - a farka, ők hajlamosak bénázni az ismerkedési fázisban.
Ismét nagyon köszi ezeket a hasznos kommenteket. A melegséggel kapcsolatban csak arra gondoltam, hogy titkolja a környezete előtt, és én csak az álca vagyok neki.
Ha annyira bátortalan, azt még megértem. De egy üdítőt fizethetne, vagy egyszer mondaná, hogy vendége voltam egy mozira, amire ő hívott el. De nem teszi, pedig ez egyértelmű jele lenne, hogy akar tőlem valamit. Nem beszélve arról, hogy ő tőlem már kapott ajándékot, csak úgy spontán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!