Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kellene jól kijönni a dologból?
Van egy lány akibe belehabarodtam elég komolyan már, de Ő még az előző kapcsolatából való kilépés miatt még nem érzi úgy, hogy szeretne kapcsolatot... Sokan próbálkoznak nála, de elutasít mindenkit...
Sokat szoktunk beszélni, de már eléggé kihat ez a helyzet a hétköznapjaimra, a viselkedésemre, a hozzáállásomra a dolgokhoz...
Mondjam el neki mit érzek, és hátha, aztán ha nem sikerül akkor kerüljem? Vagy legyek vele türelmes, és uralkodjak magamon?
Elég nehéz várni...
Nem tudom milyen korosztályra tippelsz, a lány 20 éves...:)
Az a baj, hogy nem tudom elcsalni sehova, mindig kitér... De ha összefutunk véletlenül, akkor rendes, nevet is sokat, de programra nem nagyon tudom rávenni... Így azért nem könnyű, és hát msn-en nem tudom mennyire lenne hatásos a dolog...
barátkozzatok ismerjétek meg egymás légy társ a bajba hagy számítson rá még egy kicsit várj
17/L
Igen, csak tartok attól, hogy miután nem ismerem, mi van akkor, ha Ő az a fajta, aki elvárja, hogy a fiú keresse Őt. Ő pedig, ha belerokkan akkor se fog írni... Már egyszer hibáztam, hogy nem vettem észre, hogy mi a helyzet, és talán túl rámenős voltam. Most sikerült újra egy kicsit a bizalmába kerülni, és szerintem nem sok hibalehetőség van...
Azt kellene megtudni, hogy mikor a legalkalmasabb az idő a kiterítésre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!