Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagy nagy dilemma nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy nagy dilemma nem tudok választani, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Van 2 csaj legjobb barátnők az egyik lánynak bejövök ő is nekem, de a barátnője még jobban tetszik, viszont neki van kapcsolata, de úgy érzem nekem ő kell, alig ismerjük egymást, de az a kevés idő is nagyon meggyőzött, azt nem tudom ő hogyan viszonyul hozzám, a barátját félre tudnám söpörni, mert csak egy kis p.ö.cs :)

A nehezebb utat válasszam? Hozzáteszem az előbbi lány is nagyon rendben van, csak nincs benne az a plusz, mint a barátnőjében.

18F

2010. nov. 15. 12:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha olyan kis p*** a barátja, akkor értelmes nő nem járna vele. Ha meg mégis az, és ennek ellenére a lány jár vele, akkor meg a lány nem túl értelmes. Te meg vigyázz, nehogy szétdurranj a benbed feszülő egoizmustól. :)
2010. nov. 15. 12:38
 2/5 A kérdező kommentje:
nyugi nem fogok, de azért azzal tisztában vagyok, hogy a férfi fogalmához közelebb állok, mint a metroszexuális barátja. Most már a kérdésemre szeretnék választ kapni, ha lehetséges :)
2010. nov. 15. 13:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak az a baj,h a fiatalok körében most ez a menö,amúgy meg sztem ne rombolj szét egy barátságot,meg egy kapcsolatot,ne legyél jellemtelen,és ne csak magadra gondolj mindig
2010. nov. 15. 13:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Itt nem az a kérdés, hogy ki áll közelebb a férfi fogalmához, te vagy a lány barátja, hanem az, hogy a lánynak ki tetszik jobban.

Szerintem egy jól müködö kapcsolatot megpróbálni tönkretenni igen szemét dolog, hagyd azt a lényt békén, meg a barátnöjét is, mert vele szemben egyáltalán nem tisztességes, ha "ló nincs, akkor szamár is jó" alapon kezdesz vele.

2010. nov. 15. 13:10
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem először járj az elsővel (ebben semmi vesztenivalód nem lenne),aztán meg,ha mégis komoj a csajszi és szereted akk légy hozzá hűséges...de ha ribi akk próbálkozz a barátnőjénél...:):):) 17/F
2010. nov. 15. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!