Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jön veletek szemben az utcán egy ellenkező nemű, akkor azt megnézitek?
ránézni ránézek..leginkább azért, hogy ne menjek neki. :p
meg igen azért megnézem, hogy hogy néz ki. :)
15./L
ja én is mindet megnézem a szépeket különösen:) a rondákat azért mert még nem láttam olyan rondát és elgondolkodok honnan jöhetett ez XD a szép csajokkal más van... ott csak olvadok:D
16/F
22/f
ha egy alacsony kövér disznó akkor nem nézem meg, mert arra neveltek hogy ne nézzek meg csúnya embereket.
ha magas jó megjelenésű végig nézek rajta gyorsan, majd a szemébe. ha találkozik a tekintetünk, finoman elnézek más irányba.. esetleg ha elbambulok akkor amíg el nem haladunk egymás mellett addig szemezünk.
magas+nagydarab pedig elég ritka, de azt is megnézem, csak nem úgy hogy:húde megbasznám hanem hogy:
hu anyád dejó lenne ekkora bicepsz.
na kb ennyi.
aztán életkor szerint:
időseket megnézem mennyire tipikus nagymamák vagy mennyire tipikus k*rvák.
fiatalokat (10-15) mindig megnézem és gondolkozom hogy hogy lehet ilyen idióta.. tisztelet a kivételnek
korombelieket megnézem, végigmérem.
nálam idősebbeket szintén megnézem:
próbálom elképzelni mért ilyen életuntak és vajon fiatalon hogy nézhettek ki.
és a külső és kor dolgot kombinálom. tehát hiába korom beli valaki ha alacsony és kövér nem fogom "megnézni"
és igen.. most lehet kiforgatni a szavaimat hogy ha öreg és magas meg vékony akkor beindulok:DD
Megnézem az embereket:
-olyanok, mint az átlag és nevetek rajtuk :)
-néha egy-egy szimpatikus(ritkán érzek szimpátiát emberek iránt) embernél elgondolkodok, milyen személyisége lehet...
-fiúknál...hm...elsőleg magasság, tekintet. :D
-a kisgyerekeket nézem meg mindig, főleg a lányokat. :) olyan csúnya gyerek voltam >.<
Mostmár tudom, miért néznek csúnyán az emberek. Kicsi vagyok, viszonylag dagi(160/58) és elég furcsa öltözködési szokásaim vannak(manókapucnitól a rock n roll szoknyáig, néha ezek egyben)... :D Ja, és szép sem vagyok. (H)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!