Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha láttok egy jó csajt ti is megnézitek?
Biztos, hogy csak a fiúkat szereted? A szép lányokat én is megnézem, de kb. ennyi a reakcióm: "Huh, jó nő!", és ennyi.
2011. júl. 20. 16:26
én max akkor nézek meg egy lányt az utcán, ha nagyon tetszik a cipője, ruhája, vagy ilyesmi:D
de egyébként attol hogy megnézel egy lányt, nem biztos hogy már leszbikus vagy. nem lehet hogy irigyled valamilyét, és probálnád leutánozni azért nézed, vagy ilyesmi?:-)
2011. júl. 20. 16:28
2011. júl. 20. 16:29
igen! egyszerűen van bennünk egy irigység és mi is szeretnénk azért egy kicsit olyanok lenni.. olyasfélén "csodáljuk" őket mint egy sztárt a kifutón például.. énis megnézem ha szép a haja, jó az alakja, szép arcú, jók a ruhái.. néha szoktam olyanoktól ötletet meríteni (haj, ruha) akiket nem ismerek, mert a környezemben lévőket nem akarom leutánozni de a lányt az aluljáróból vagy a metróról most miért ne? nem ismerem...
nekem is van hogy alig tudom levenni róluk a szemem, utcán is, képen is..egyszerűen féltékeny leszek, és irigy...
2011. júl. 20. 16:31
Igen, nők sokkal jobban megnézik egymást, mint férfiak a nőket.. Gondolj bele, egy pasi végig néz a nőn, aztán eldönti, hogy vagy jó csaj vagy nem. Mi meg (én legalábbis) kielemzem a ruháját, sminkjét, haját, alakját, hogy miben jó, miben rossz, miben tér el az enyémtől, tetszik-e vagy nem. Ez nagyon sok dolog, de mi mégis képesek vagyunk bámulás nélkül pár pillanat alatt felmérni mindent. Na, ezt csinálják utánunk a pasik! :D
2011. júl. 20. 16:40
igen, de nem az ilyen riba*cokat, hanem akik télleg szépek, aranyosak.
2011. júl. 20. 16:49
7/10 A kérdező kommentje:
Igen, én is leginkább azért nézem olyan sokáig, mert kielemezem minden porcikáját, természeti adottságait... Vagy például most a hátsómra edzek egy kicsit, és ha látok a strandon egy formás női popsit jól meg akarom nézni, hogy tudjam, nekem is olyan 'kell' :D
8/10 anonim válasza:
Max ennyi: Wow milyen szép az arca! De jó a haja, nekem is olyan frizu kell.
2011. júl. 20. 17:42
9/10 anonim válasza:
Én is valahogy így vagyok vele de én inkább az utcán képeken annyira nem 15/F
2011. júl. 22. 10:09
10/10 anonim válasza:
Régebben olvastam egy jó idézetet, miszerint nem azért akarunk jól kinézni hogy tetsszünk a férfiaknak, hanem hogy jobban nézzünk ki a nőknél ;) ..amiben szerintem van igazság, s néha ezért nézem meg én is a nőket, akik tényleg igazán jól néznek ki :) neaggódj!
2011. júl. 26. 15:34
Kapcsolódó kérdések: