Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, fiatal lány hogyan ismerkedjen?
Normális alatt azt értem,hogy nem nem vagyok könnyenkapható,mindennap-mással lévő r.banc,a külsőmmel sincs baj,elég beszédes is vagyok.Egyszerűen nincs akivel és ahova eljárjak.Se lány barátaim,se barátom..nem találom a helyem..
Köszi előre is!16l
Szia! Én is 16 éves láyn vagyok és van egy társaság akivel szívesen szórakozom, igen a legtöbben részegek az este végére, de tudják, hogy én ott vagyok nekik ha gáz lenne.. Legutóbb az egyik srác majdnem detox-ba került, de mi ott voltunk mellette:)♥
A pasizásra térve, a környezetemben a kegtöbb lánynak van pasija, nekem nincs. Vidéki vagyok, egy kis faluban élek (alig 500 fős)felénk szoktak lenni "bálok" szüreti, farsang stb. ilyenkor a környező településekről is eljönnek fiatalok. A legjobb hely az ismerkedére;) amikor egész este táncoltok és beszélgettek*.* bár utána az egész falu rajtatok csámcsog téged nem érdekel♥
Ha nem szereted a discot vagy a kocsmát, menj máshová, kisebb clubok, felénk van Rock TáncHáz, keress olyat ami téged is érdekel!
Puszi:)
:)
Itt is szokott lenni bál meg miegyéb,mindig ottvagyok,elvagyunk..:)Na majd kialakul.
Köszönöm a tippeket!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!