Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kéne megítélni valakit a FB adatlapja alapján?
Figyelt kérdés
mit gondoltok ez mennyire a valós képet adja? HA például egy csomó képen be van jelölve, amin sörözik, akkor nagyon iszákos(ő maga nem ilyeneket tesz fel magáról).2010. nov. 13. 12:53
1/4 anonim válasza:
Dehogy iszákos:D
A legtöbb kép, ahol az emberek bwe vannak jelölve, az buli, összejövetel, tlálkozók, ahol természetesen előjönnek az italok is:) Ebből nem kell leszűrni semmit, de ha pl. egy lánynál/nőnél tele van a facebookja pózolós, önfényképezős képpel, az engem kiidegel, olyan gáz:D Meg ha csücsörítős képből van egy rakás, meg qrvás rucikban van fotózkodva.stb.
2/4 anonim válasza:
csücsörítő kép...XD rég hallottam már gy hívni az anus mounthus szindrómát....XD
3/4 anonim válasza:
azokat nem kell szerintem elítélni. sajnos sokan ítélnek ez alapján, és csak félreértéseket szül. első válaszoló megmondta a tutit; bulin készül a sok kép.
nincs mit ezen ragozni.
azokat viszont szerintem nyugodtan meg lehet ítélni, akik csücsörítve, maszatos tükörbe vakuzva fényképezik le magukat 3000 képen keresztül...
4/4 anonim válasza:
fúúú biztos egy alkoholista állat, ahelyett, hogy otthon meresztené a seggét a tv előtt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!