Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Lehet esélyem? Reménykedjek?
szóval az egész kb 2 éve kezdődött..megismerkedtünk, találkozgattunk..stb nekem már akkor nagyon tetszett a pasi..azt mondta én is neki...úgy gondoltam lesz belőle valami, de aztán legjobb barátok lettünk és a járás el volt felejtve..de én még mindig éreztem valamit iránta..aztán összejött 1 csajjal ..és tőlem kért tanácsokat (mivel legjobb haverok votlunk)..alig bírtam elviselni de aztán valamikor végelett ennek a kapcsoltanak is és szakítottak..
Aztán eltelt 1 év és lassan elfelejtettük egymást, a barátságunk is feledésbe merült és én elfelejtettem,hogy valaha is szerettem őt..vagy csak próbaltam
Telt az idő, meg minden és pár napja azon vettem észre magam, hogy mind olyan emlékek jutnak eszembe, amik vele kapcsolatosak..mindent felelevenítettem..aztán felhívtam ..újra jóba kezdtünk lenni..de én már nem nagyon bírom ezt az egészet...megint feltörtek az érzelmeim, de nem akarom neki elmondani, most is van bnője..
nemtudom mit tegyek..annyira bánom azt a 2 évvel ezelőttit..mért nem jöttem össze vele..ááh
légyszi segítsetek!
Előre is köszi mindenkinek
ti aztan osszejottetek?
es koszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!