Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Micsináljak? Van-e még nála...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Micsináljak? Van-e még nála esélyem? Vagy ne nagyon reménykedjek?

Figyelt kérdés
van egy lány akivel már jártam 2x és most szakított 2 lány miatt mert állítolag ők ketten rám másztak és egy hetet nem is szoltunk egymáshoz azt most az iskolába megint elkezdte azt a szokását h csörgte h menjek oda de én persze nem minidg mentem oda mert csak hawerok vagyunk már nah de nekem igy barát ként is meg enged minden és nem ugy mint másoknak...(puszi ölelés meg még azt is h megfpgjam a seggét:D) azt h most vége lett a sulinak áthivott hozájuk h menjek át és én meg nem mentem azt kissé besértődött azt mondtam egyik haweromnak h beszéljen vele (lány) és azt mondta neki h most igy tök furcsa h nem voltam minidg vele meg h tudna még engem szertni meg h mikor nem vagyok ott akk hiányzok neki nagyon meg h most járna is velemmeg nem is!! azt szinte minden este beszélünk 2-3 orát telefonon:D azt ugy veszem ki a szavaiból h még minidg szeret csak mivel régebben nagyon bunko voltam vele azt igy talán félhet h megint csalódik bennem:( de igy végül is tök jokat beszélgetünk meg minden:D !! azt tegnap szóba hoztam neki h akk ma nem-e érne rá h át menjek és azt mondta h ráér..... szerintetek van nála még esélyem ???? vagy ne nagyon reménykedjek eben??? de mások szerint van nála sok esélyem még mindig... jah és én 15 vagyok ő meg 14
2008. jún. 18. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát valami mégsem volt jó ebben a kapcsolatban ha már szakítottatok (nem is egyszer). De mivel ugy vetem ki, hogy a lány nagyon is akar még tőled valamit, ezért van remény..:). De sztem ne erőltesd nagyon a dolgot, sőt egyáltalán ne, magától is kialakul a dolog ha akar. Mert ha erőltetjük akkor nem fog összejönni. Szal csak hagyd a dolgokat magától menni ;)
2008. jún. 18. 13:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Öcsém... :D Szerinted miért hív át? Ha nem akarna semmit, akkor nem csörgetne, nem engedné, h tapizd, és nem hívn át magához. Bár ez csak az én véleményem. Remélem sikerül ;)
2008. jún. 18. 13:51
 3/4 A kérdező kommentje:
hát pont h hagyom most magátol a dolgokat h nem kérdek rá tőle olyanokat h adna -e még egy esélyt meg ilyenek ... hanem hadd alakuljon ki magátol az egész....:D jah és köszi szépen a gyors válaszokat;)
2008. jún. 18. 13:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Minden képp menj át hozzá és poróbáld bezélgetés folyamán puhatolózással kérdezgetni a dolgokra.Meg csináld azt amit mondtál hogy neked megenged ölelgesd stb. ha viszonzásra talál akkor nyert ügyed van. Kédes hogy te szereted -e még?

3.esély az még jó hiszen a MAGYAR igazság is 3 próba szerncse (hosszú a nyár használjátok ki)

2008. jún. 18. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!