Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-17 éves fiúk ti kit választanátok (mármint 2 lány közül)?
1.lány:
szép arca van,nagyon vékony (ilyen az alkata nem anorexiás),nincs nagy melle...nem nagyon látszik,feneke sincs de jófej és lehet vele beszélgetni és nem egy kis k*rva.16 éves de szerintem 14nek néz ki testileg.(lehet későnérő)A barátnőit nem ismerem.
2.lány:
nincs olyan hű de szép arca de az alkata nagyon jó.jó fenék jó mell.De ő egy kicsit hülyén szokott viselkedni az osztályba (egyébként oszt.társ)A barátnői/haverjai nem nagyon illenek bele az én stílusomba/társaságomba.
Kit és miért választanátok?Légyszi kort is írjatok.
17/F
Mekkora gyökér vagy:D
Ez a kérdés után is még felmerül valakiben hogy egy 16-17 éves lány mért idősebbel jár?
Mi van akkor ha nincs melle, vagy fiatalabbnak néz ki?Ő tehet róla?nem...
Mi van akkor ha a haverjaid nem bírják? Majd megkedvelik ha megismerik...vagy nem de ha jó barátok elviselik mert veled van és TALÁN szereted...
Szerintem egyiket sem kellene választanod...vagyis nem.
A másodikat válaszd, majd meséld el neki hogy volt egy másik lány is de téged választottalak mert a fejedre lehet zacskót húzni a tested pedig toppon van...beszélgetni meg ugye nem kell, és ha ezek után is veled marad Ő a tökéletes nő neked.:)
17/L
most lepontozhattok... de ez már szánalmas! minek választani??? Ha nem érzel egyik iránt sem semmit, miért? hülye kis gyerekek... nem is értitek ti még az egészet! Ezt persze ne vegye mindenki magára, nem a korral jár... csak ez az... azt sem tom kivel legyek... akkor egyikkel sem te kretén!!! sosem értettem minek valakivel lenni ha nem is szereted. Ha érzek iránta valamit, járok vele és nem pedig járok vele, hátha majd vmikor érezni fogok iránta vmit... szánalom...
18/L
ma 00:01
Abszolút leírtad amit gondolok, egyrészt ezt neked kell eldöntened (kérdező) ... ha itt kell megkérdezni hogy melyiket válaszd (olyanoktól akik se téged sem a 2 jelöltet nem ismerik) akkor az nem frankó.
Én szerintem fontosabb a belső, nem tudom, hogy hogy néz ki az első konkrétan, de láttam én már szebb és kevésbé szebb lányokat akiknek alig volt melle, illetve feneke, ez van.
18f
egyértelmű ha hosszú távra akkor 1
ha ribancot akarok akkor 2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!