Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-17 éves fiúk ti kit választanátok (mármint 2 lány
közül)?
Figyelt kérdés
1.lány:
szép arca van,nagyon vékony (ilyen az alkata nem anorexiás),nincs nagy melle...nem nagyon látszik,feneke sincs de jófej és lehet vele beszélgetni és nem egy kis k*rva.16 éves de szerintem 14nek néz ki testileg.(lehet későnérő)A barátnőit nem ismerem.
2.lány:
nincs olyan hű de szép arca de az alkata nagyon jó.jó fenék jó mell.De ő egy kicsit hülyén szokott viselkedni az osztályba (egyébként oszt.társ)A barátnői/haverjai nem nagyon illenek bele az én stílusomba/társaságomba.
Kit és miért választanátok?Légyszi kort is írjatok.
Bevallom a haverjaim egyiket se bírják...A 1.-el még nem is taliztak mondjuk de kinézetre mondtak valamit...
2010. nov. 12. 22:32
13/29 anonim válasza:
Egyértelműen az első.
A többi idiótának, akik akik leugatják az elsőre szavazókat: Szóval nektek az a fontos, hogy minél nagyobb melle és minél kerekebb feneke legyen? Az nem számít, hogy esetleg buta mint a föld?
2010. nov. 12. 22:34
14/29 anonim válasza:
Na mit mondtak a haverok?
2010. nov. 12. 22:34
15/29 anonim válasza:
nem értem hogy miért akarsz olyannal járni akivel már a kapcsolat elején gondjaid vannak. úgy értem nem vagy velük elégedett. az egyiknek nincs csöcse és segge a másiknak meg csúnya az arca. keress valaki olyat akibe szerelmes vagy és tetszik és ne csak azért akarj jáni egy lánnyal mert hogy nincs barátnőd. szerintem egyiket se válaszd hiszen egyiket sem szereted.
2010. nov. 12. 22:35
16/29 anonim válasza:
22:35! A számból vetted ki a szót:D..... illetve a kezemből az írást. xD Na mind1.
Én is így gondolom. Egyikükkel se járj, mert nem szereted őket és ne csak azért tedd, mert még nincs barátnőd. Majd lesz idővel.
2010. nov. 12. 22:40
17/29 anonim válasza:
Hát tudod, 15 éves fiú vagyok, a fiúk a mi korunkban a 2. lányt választanák, én is persze, hiszen a farkunk után megyünk és nem az eszünk illetve a szívünk után, de pl. 10 év múlva én az elsőt választnám, hiszem szerintem belőle jobb feleség, családanya lenne(abból amit leszűrtél, ez jött le). De 1x élünk, szóval 17 évesen a másodikat...
18/29 A kérdező kommentje:
de nem hiszem hogy a tökéletes lány majd besétál az ajtómon.Az elsővel jól megvagyok már többször találkoztunk csak egy picit zavar hogy 14-nek néz ki de a másik inkább külsőre tetszik de belsőre nem annyira.
19/29 anonim válasza:
Melyiket? Talán amelyiket szereted nem te hülyegyerek?
Csak nehogy egyiknek se akarjon téged :D:D:D
2010. nov. 12. 22:42
20/29 anonim válasza:
16 vagyok és akkor is az elsöt választanám! ronda fejű csajjal még 1 napot sem tudnék elképzelni! mell az még nem olyan nagy baj mert még fejlödig ugy is! a segge 1 kicsit zavar! ha extra brutál fosul néz ki akk inkább várj még és ne válaszd 1 iket sem! v várj arra hogy a jó testünek megjavuljon az arca xD bár kétlem! szal ha muszáj akkor 1 de ink várok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!