Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha egy fiú próbálkozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy fiú próbálkozik nálatok, nektek mi tetszik jobban? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Ha kicsit mellébeszél, úgy tűnik mintha egyszerűen csak barátkozni szeretne és legfeljebb csak célozgat arra hogy esetleg szeretne valamit, vagy pedig ha egyből a lényegre tér, nem húzza az időt, bátran meg is mondja az elején hogy "tetszel nekem, szeretnélek jobban megismerni" (vagy valami hasonló :))

Melyik szimpatikusabb, feltéve hogy csak látásból ismeritek egymást?

Az elején csak barátkozós, vagy az amelyik bátran a lényegre tér és egyből tudod mit szeretne.

2010. nov. 12. 12:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát nekem eddig minden kapcsolatom inkább a barátkozósból indult.Kiderült,hogy mennyire "illünk" összes így első nekifutásra,aztán vagy lett belőle több,vagy beláttunk,hogy nem jó és maradtunk haverok.:)
2010. nov. 12. 12:51
 2/6 anonim ***** válasza:
nem szeretem ha túl sokat kertel amikor láthatóan én nekem is bejön és tetszik. szeretem a nyílt őszinte fiúkat. mondja meg amit érez pláne ha látja hogy a lány is többet szeretne.
2010. nov. 12. 14:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha csak látásból ismerek egy lányt és keresem a társaságát, akkor biztos, hogy nem csak barátkozni akarok. Nem látom a különbséget.

Egyértelmű így is a szándék.

2010. nov. 12. 15:16
 4/6 A kérdező kommentje:

15:16 - Nem látod a különbséget?

1. példa:

fiú - Szia! Ráérsz egy picit?

lány - Igen...

fiú - El szeretném mondani, hogy már rég óta tetszel, és szeretnék ismerkedni veled

- a folytatás most lényegtelen -

2. példa: Mondjuk buszon utaztok, és te leülsz mellé. Elkezdtek beszélgetni teljesen hétköznapi dolgokról, majd legközelebb is találkoztok, ismét beszélgettek, stb... És ezalatt szép lassan rávezeted hogy haverkodásnál többet szeretnél.

Most már látod?

----------------------------------------------------------

Kérdésem pedig arra vonatkozott, hogy a lányoknak melyik közeledés szimpatikusabb (nyilván kinek hogy, de kiváncsi vagyok itt mit írnak a lányok :))

És miért lenne egyértelmű a szándék? Nem hiszem hogy minden lány aki beszélgetni kezd egy idegen pasival, egyből arra gondol hogy biztos akar is tőle valamit...

2010. nov. 12. 15:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, ha jóképű vagy, bármit pofázol, kelleni fogsz nekik, ha meg ronda vagy, akkor nem kellesz jó nőknek, mindegy mit pofázol. Én ezt a saját haveri társaságomban tapasztaltam: van a haverjaim között zseniális dumás, barátkozós, szerény, vagány, bunkó stb. És a külsőtől függ, melyik pasira hogy reagálnak a csajok. Magyarul a két jóképű haverom bárhogy közeledik, a csajok elmennek velük, ha meg a többi alacsonyabb haverom megy, bármit mondhatnak, el vannak küldve többnyire. Szal hogy mit mondasz, szinte mindegy, a nők a pofád + magasságod alapján döntenek.
2010. nov. 12. 21:44
 6/6 A kérdező kommentje:
21:44 - van igazság abban amit mondasz, én is tapasztalom sajnos... De szerintem egy komolyabb, érettebb nőnek nem csak a külső számít, hanem az is amit, és ahogyan mond a fiú. Persze ha külsőleg egyáltalán nem jön be a nőnek akkor gyakorlatilag mindegy mi a szöveg, de ha van egy hűde jóképű srác aki mondjuk bunkó, és van egy nem túl helyes de nem ronda srác, aki viszont úgymond a rendes srác kategóriából való, akkor egy komolyabb lány inkább az utóbbit választja szerintem.
2010. nov. 12. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!