Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így ez a fiú? Mit tegyek?
fiatalok vagytok. még hagyd, hogy a srác éljen.
tengó, lopás, gyújtogatás, rongálás és egyéb kisfiús dolgok.
te meg barbizz.
oh.. akkor csak a testetek érett:F
beszélgessetek o.O
Nézd, nekem az a tapasztalatom, hogy ilyenkor mindenki azt válaszolja, hogy "persze, ha tetszel neki nyugodtan kezdeményezz"
én egy hasonló helyzetben megtaláltam egy lány (szellemileg sokkal lemaradottabb, kicsis volt minden témában, meg egyébként is, így passzoltam) kérdését (konkrétan) a gyk-n, és ott is kb 10-en ezt írták.
Egy fiú vagy próbálkozik, amíg el nem éri, amit akar, vagy nagyon puhap*csű (20évesen...), vagy ő se tudta, hogy mit akar, és úgy gondolta megpróbálja, majd rájött, hogy mégsem. Hagyjad szerintem, utóbbi eset a legvalószínűbb, ha látja hogy jó esélye van, és akarja, ennek ellenére mégsem csinálna semmit, akkor meg van mit fejlődnie...
sok sok fiú nem látja a jeleket amiket küld felé a lány...
ez nem velünk született képesség, hogy ezeket felfogjuk:(
persze van 1-2 nagyon levágós jel.. de a legtöbb picit észre se vesszük nem, hogy azon gondolkozzunk hogy ez most mit jelent... erre is tessék gondolni:S
csakhogy védjem a srácok..xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!