Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem fogják fel a pasik, ha azt mondom, nem?
Figyelt kérdés
Ha nem jön be valaki,finoman elutasitom,de nem érti meg,tovább nyomul! Mért van ez?2010. nov. 11. 10:49
11/19 Zozymo válasza:
Utolsó: Ez nem feltétlenül van így. Van aki megérti. Nekem a nemet sose kellett kétszer mondani!!!! Úgyis jött olyan aki igent mondott, csak ezt sok pasi nem fogja fel mert türelmetlenek.... Már aki.
12/19 anonim válasza:
Ne dicsérj egy vadidegent. Csak megmondod neki, hogy nem, mert blabla és kész. A legyünk barátok féle ökörséget meg el kell felejteni, ilyet idegennek sose mondunk.
13/19 anonim válasza:
A nőknél a "nem" tényleg nem mindig jelent nemet, lehet h te kivétel vagy. Ami mindig nemet jelent, az a "nem tudom" meg a "talán" :)
15/19 anonim válasza:
én sem adom fel soha, addig próbálkozom, míg be nem adja a derekát, vagy fel nem jelent zaklatásért. 31 F
16/19 anonim válasza:
JAJJJ A PASIK MIÉRT ILYEN FÉLŐSEK? ELSŐRE NEMET ILLIK MONDANI HADD PORBÁLKOZZON.. NEM????????? NŐK.........
te atya ég
17/19 Zozymo válasza:
Jó ki érti az ilyen hülye logikát......... Van akinél a nem igen, vagy talán, a másiknak meg a nem az a húzzál a picsbe..... Ezért bonyolultak a nők.
18/19 A kérdező kommentje:
hát elég hülyék lehetnek azok a csajok,akik ha tetszik nekik egy pasi,nemet mondanak,hadd túráztassa magát! Agyam eldobom! És miattuk lesznek a pasik ilyen nyomulósak,mert nem tudják,melyik nővel hányadán állnak?
aminek többek közt én is iszom a levét.
CSAJOK LEGYETEK EGYÉRTELMŰEK!!!!!!!
2010. nov. 16. 06:44
19/19 anonim válasza:
tegnap 23:52 A fenéket bonyolultak a nők. Teljesen illogikusan gondolkoznak, ezért tűnnek annak. Ha én megkapom a nemet, akkor szia. Aztán utána futhat utánam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!