Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért nem fogják fel a pasik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem fogják fel a pasik, ha azt mondom, nem?

Figyelt kérdés
Ha nem jön be valaki,finoman elutasitom,de nem érti meg,tovább nyomul! Mért van ez?
2010. nov. 11. 10:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
67%

Azért, mert ez az oldal is tele van olyan kérdésekkel, hogy pl:

Miért olyan félénkek a fiúk? Miért nem próbálkozik újra, tudhatná, hogy illik eleinte nemet mondanom? stb, stb.

2010. nov. 11. 11:04
 2/19 anonim ***** válasza:
53%
mert látják h lefekszel 20 forintért mindenkivel és gondolják ők sem akarnak kimaradni.
2010. nov. 11. 11:04
 3/19 anonim ***** válasza:
2010. nov. 11. 11:06
 4/19 anonim ***** válasza:
31%

Egyrészt mert sosem lehet tudni, hogy a nem a nem, vagy talán.

Ha valaki neten utasít el szinte azonnal, akkor úgy érzem, hogy elkapkodta, hiszen egy kicsit sem ismert meg. Ez kezdetben bosszantott, de most úgy gondolom, hogy ha ilyen a hozzállása, akkor én nem veszítettem vele semmit.

Az azonnali elutasítás mindig a külsőnek szól. Ha a pasi úgy érzi, ha ezen kívül vannak még értékei, akkor tovább akar próbálkozni.

2010. nov. 11. 11:08
 5/19 Fülünyúl ***** válasza:
59%

A női "nem" nem jelent mindig nem-et. Az ember meg próbálkozik, épp a kollégák által megválaszolt okokból: sokszor nem átgondolt, intuitív a válasz, lehet fél óra múlva vagy másnap már másképp gondolja a hölgy. Illetve a hölgyek a kitartást értékelni szokták, ezért még egy max két próbálkozást a legtöbb férfi el szokott ereszteni. A második vagy harmadik nemleges válasznál aztán lezárják, tudomásul veszik.

A másik hogy a nők sírnak-nyavalyognak hogy a férfiak nem szólítják le őket meg micsoda nyuszik stb stb. A nőknek is el kéne gondolkodni, hogy vajon miért nem. Mert gyávák? Egyáltalán nem. Hanem épp itt jön képbe ez az eset is: a válasz nem, ami lehet elhamarkodott, lehet csak teszt, hogy próbálkozik-e még a fiú. De b*sszátok meg, nem gondolatolvasók a férfiak, nem tudják kitalálni hogy most vajon épp milyen választ kaptak. Ezt egy nagyon hülye játéknak tartom a nők részéről, és nem lepődök meg ha a fiúkban emiatt még csak hajlandóság sem merül fel odamenni és leszólítani a kiszemelt hölgyet ismerkedés céljából. Senki sem szereti ha szórakoznak vele kény és kedv szerint, és a fenti okokból fakadó bizonytalanság is erős visszatartó erő. Ezen a játékon a nőknek kellene változtatni és mindjárt több férfi menne oda leszólítani, és ha "nem" a válasz, akkor az elsőnél elköszönnek, ha nincs elutasítás, akkor pedig folytatják az ismerkedést. Hölgyeim, ebben a szituációban magukban keressék először a probléma forrását!

Az másik dolog, hogy vannak olyan férfiak is, akik azért nem ismerik a "nem" fogalmát mert erőszakosak, buták és önzők. Az a levakarhatatlan típus. De ezek egyértelműen kiszűrhetők, és ahogy láttam/hallottam a kedves hölgyek egyáltalán nincsenek elveszve mikor ilyen hímet kell melegebb éghajlatra küldeni. De ez az eset nem összetévesztendő a fent említettel!

2010. nov. 11. 12:54
 6/19 anonim ***** válasza:
54%

1. A nőknél sosem lehet tudni, hogy azt gondolja-e amit mond.

2. Vannak olyanok akik az elképesztő egójuk miatt képtelenek elfogadni a nemet.

2010. nov. 11. 13:30
 7/19 A kérdező kommentje:

nálam a nem az nem.

Nem tudom a többi lány hogy szórakozik a pasikkal,de elég gáz ha a pasik arra szocializálódnak,hogy ááá a csaj biztos igent akar mondani csak sz@r napja van :S

ez elég irritáló

csak el tom dönteni hogy kell-e nekem az a pasi

2010. nov. 11. 14:19
 8/19 anonim ***** válasza:
Talán túl finom vagy.
2010. nov. 11. 16:41
 9/19 A kérdező kommentje:

hát olyanokat mondok, hogy semmi gond veled,jóképű,szimpatikus vagy,csak én (ezért vagy azért) nem szeretnék többet.

szóval próbálom kicsit dicsérni is,hogy ne tiporjak nagyon a lelkükbe. Ez lenne a baj? Túl kedves lennék?

2010. nov. 11. 22:16
 10/19 anonim ***** válasza:
89%
A pasikkal az a baj, hogy ha finomkodva utasítják el őket, mert esetleg nem akarják megbántani szerencsétleneket, akkor azt nem fogják fel. Ha viszont már huszadszorra sem érti meg és kerek perec kimondod hogy mert egyszerűen nem akarsz tőle semmit, nem vonzó számodra, akkor te vagy a szemét k*rva meg egoista r*banc.. ezt bírom a pasikban...-.-
2010. nov. 15. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!