Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem fogják fel a pasik, ha azt mondom, nem?
Azért, mert ez az oldal is tele van olyan kérdésekkel, hogy pl:
Miért olyan félénkek a fiúk? Miért nem próbálkozik újra, tudhatná, hogy illik eleinte nemet mondanom? stb, stb.
Egyrészt mert sosem lehet tudni, hogy a nem a nem, vagy talán.
Ha valaki neten utasít el szinte azonnal, akkor úgy érzem, hogy elkapkodta, hiszen egy kicsit sem ismert meg. Ez kezdetben bosszantott, de most úgy gondolom, hogy ha ilyen a hozzállása, akkor én nem veszítettem vele semmit.
Az azonnali elutasítás mindig a külsőnek szól. Ha a pasi úgy érzi, ha ezen kívül vannak még értékei, akkor tovább akar próbálkozni.
A női "nem" nem jelent mindig nem-et. Az ember meg próbálkozik, épp a kollégák által megválaszolt okokból: sokszor nem átgondolt, intuitív a válasz, lehet fél óra múlva vagy másnap már másképp gondolja a hölgy. Illetve a hölgyek a kitartást értékelni szokták, ezért még egy max két próbálkozást a legtöbb férfi el szokott ereszteni. A második vagy harmadik nemleges válasznál aztán lezárják, tudomásul veszik.
A másik hogy a nők sírnak-nyavalyognak hogy a férfiak nem szólítják le őket meg micsoda nyuszik stb stb. A nőknek is el kéne gondolkodni, hogy vajon miért nem. Mert gyávák? Egyáltalán nem. Hanem épp itt jön képbe ez az eset is: a válasz nem, ami lehet elhamarkodott, lehet csak teszt, hogy próbálkozik-e még a fiú. De b*sszátok meg, nem gondolatolvasók a férfiak, nem tudják kitalálni hogy most vajon épp milyen választ kaptak. Ezt egy nagyon hülye játéknak tartom a nők részéről, és nem lepődök meg ha a fiúkban emiatt még csak hajlandóság sem merül fel odamenni és leszólítani a kiszemelt hölgyet ismerkedés céljából. Senki sem szereti ha szórakoznak vele kény és kedv szerint, és a fenti okokból fakadó bizonytalanság is erős visszatartó erő. Ezen a játékon a nőknek kellene változtatni és mindjárt több férfi menne oda leszólítani, és ha "nem" a válasz, akkor az elsőnél elköszönnek, ha nincs elutasítás, akkor pedig folytatják az ismerkedést. Hölgyeim, ebben a szituációban magukban keressék először a probléma forrását!
Az másik dolog, hogy vannak olyan férfiak is, akik azért nem ismerik a "nem" fogalmát mert erőszakosak, buták és önzők. Az a levakarhatatlan típus. De ezek egyértelműen kiszűrhetők, és ahogy láttam/hallottam a kedves hölgyek egyáltalán nincsenek elveszve mikor ilyen hímet kell melegebb éghajlatra küldeni. De ez az eset nem összetévesztendő a fent említettel!
1. A nőknél sosem lehet tudni, hogy azt gondolja-e amit mond.
2. Vannak olyanok akik az elképesztő egójuk miatt képtelenek elfogadni a nemet.
nálam a nem az nem.
Nem tudom a többi lány hogy szórakozik a pasikkal,de elég gáz ha a pasik arra szocializálódnak,hogy ááá a csaj biztos igent akar mondani csak sz@r napja van :S
ez elég irritáló
csak el tom dönteni hogy kell-e nekem az a pasi
hát olyanokat mondok, hogy semmi gond veled,jóképű,szimpatikus vagy,csak én (ezért vagy azért) nem szeretnék többet.
szóval próbálom kicsit dicsérni is,hogy ne tiporjak nagyon a lelkükbe. Ez lenne a baj? Túl kedves lennék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!