Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelítsek felé, ha mindig vannak körülötte?
Figyelt kérdés
Van egy lány az iskolában, aki nagyon megtetszett. Néha nézzük egymást, és nemtudom bejövök-e neki, vagy mit gondol rólam.
De sosincs egyedül. Valójában aztsem tudom, hogy mit kéne mondanom neki de ha az őszintét mondom hátha hatásos lesz. De ha ottvannak mellette a barátnői, és elutasítana biztos rajtam röhögnének egy jódarabig ha meglátnának.
Mit csináljak így? hogyan tudassam vele, hogy bejön nekem?
2010. nov. 10. 22:54
11/13 anonim válasza:
Jha+ a 4. is én voltam.. :D nem egy házban hanem az ablakbókl láttam meg, és futottam vagy 1 Km-t -5C-ban 1 pólóban xDD nem nézett hülyének de megérte :D
12/13 anonim válasza:
3.4. Ha gondolod rich950@hotmail.com vegyél fel.. ha tudok segíteni
13/13 anonim válasza:
Én is szívesen segítek ha gondolod, írj egy privát üzit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!