Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lett belőle semmi?
Egy sráccal egy suliba járunk de először csak msn-en beszéltünk. Tudom hogy külsőre én is bejövök neki. Elhívott randizni és minden tök jól ment. Rájöttem, hogy sok a közös bennünk. Mikor búcsúztunk akkor mondta hogy örül hogy meg ismert. Utána naná hogy a fellegekben jártam, de azóta nem keresett pedig én szívesen találkoznék még vele. A suliban is csak egyszer futottunk össze és akkor is láttam még azt a zavartságot az arcán ami miatt meg tetszett... Ez amúgy jó jel lenne...
Amúgy a srácnak még nem volt barátnője szóval nem tudom, hogy ez mennyiben befolyásolja. Azt mondják csak azért nem keres mert nem tudja kezelni a helyzetet. Nem nagyon értem... Nagyon szeretnék még vele találkozni.
Barátnőim és közös ismerőseink azt mondják még tuti lesz valami de én úgy érzem, hogy nem :(
Köszi!
Amúgy az első találkát is én hoztam fel. Illetve utaltam rá, hogy sulin kívül találkozzunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!