Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lesz sose semmi belőle?
A nők 70% szerint jól nézzek ki, sármos vagyok. A nők 95%a szerint vicces, jó társaság, okos és temperamentumos vagyok.
Ezek voltak a pozitív dolgok. :D Negatív csak annyi van hogy szeretem piszkálni a csajokat. :) Mi lehet a gond? Volt már 2 modell is aki szerelmes volt belém, és még se lett belőle semmi komoly. Szóval nem lehet azt mondani h csak kamuból mondják ezeket. :)Önbizalmam is van, néha túlzotan is. :D Ez sem lehet hiba. Talán túl sokat agyalok? :D 19/f
Ne piszkáld a nőket.
Nem mindenki vevő a hülyeségekre..
26/l
:D:D
Ez tetszik!Velem ugyanez van,csak fordítva!Lány vagyok,és a fiúkat cseszegetem!:D
De engem a piszkálódás éltet,nem fogom abba hagyni,érteni kell a poént,aki nem veszi a lapot,az nem hozzám való!:D Szerintem Te se változz meg emiatt,ugyis találsz hozzád valót!;)
Hát, sztem meg az a jó, ha piszkálódás van:D:D Én is bírom és szinte a létfeltétel kb. Gáz, ha nincs nekik humorérzékük, ennyi. Keress olyat, aki hasonló, mint te.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!