Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha szimpi egy fiú iwiwen, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szimpi egy fiú iwiwen, és írok neki üzenetet, mit írjak?

Figyelt kérdés
Barátnőm ismeri és azt mondja jó fej, megnéztem az adatlapját és nagyon bejön a srác. Egy fajta zenét hallgatunk, és gitározik, ami +pont. Szóval írnék neki, de mit írjak? (Nem akarom azt írni hogy "Szija tetszel"...Hanem valami visszafogottabbat stb.)
2009. jan. 9. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki hogy szeretnél vele megismerkedni, mert szimpatikus számodra. Próbáld meg lazán kezelni a dolgot, ne izgulj emiatt.
2009. jan. 9. 20:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Kösz a gyors választ, várok még ötleteket :D
2009. jan. 9. 20:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
pl: "szia! egy közös ismerősünk által láttalak már, és szimpatikus vagy. lenne kedved beszélgetni? :)" vagy ilyesmi :)
2009. jan. 9. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!xy barátnője vagyok és sokat meséld rólad.Kiváncsiságból néztem meg az adatlapodat és jelöltelek be ismerősnek,remélem nem baj..Ha nincs kifogásod ellene, valamikor elmehetnénk közösen egy buliba,vagy beülhetnénk valahova.Az adatlapod alapján sok közös van bennünk...

kb.ezt írnám,ennél diszkrétebben nem tudsz ráhajtani...vagy kérd meg barátnődet, h.mutasson be neki,lehet úgy kevésbé lenne direkt a dolog.elpszür együtt is elmehetnétek valahova,pl.társasággal..és később lesz alkalom szórakozni kettesben is:-)

2009. jan. 9. 20:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, ez az xy bnője vagyok, és nagyon szimpi vagy tök gyerekes szöveg. sztem ne írj egyelőre semmit.

inkább írj vmelyik képe alá vmi jópofa kommentet. mondjuk a gitáros alá. és jelöld ismerősnek. biztos megnézi majd így is az adatlapod, és ha érdekled, ő fog írni neked.

2009. jan. 9. 21:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne iwiwen közeledj, hanem inkább személyesen.....én biztos nem találkoznék valakivel netes ismerkedés után. Na jó, mondjuk én beszari vagyok :)
2009. jan. 9. 22:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

hát semmiképpen sem azzal h "baj h felvettelek?" ha ezzel nyit a csaj akkormár tuti h belédvan zúgva:D csak spontán ami az eszedbejut..mitcsináltma...mik a tervei holnapra...megy az magától

/17F/

2009. jan. 10. 00:48
 8/8 anonim ***** válasza:
igen a rejtett flortok jobban bevalnak, ha normalis a srac szerintem menekulne a "szimpi vagy, meg akarlak ismerni" szovegtol. kepkomment, de esetleg uzenet a zenerol mondjuk...
2009. jan. 14. 05:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!