Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjak el randizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjak el randizni kolléganőt a légkör kínossá tétele nélkül?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, köszönöm ha elolvassátok. Kérlek, kíméljetek meg a „ne randizz a munkatársaddal” megjegyzésektől. Én (29F) egy viszonylag elszigetelt helyen élek és az egyetlen hely, ahol találkozhatok nőkkel gyakorlatilag a munkahely.

Az az érzésem, hogy van esélyem egy kolléganőmnél (27N). Nagyon intelligens, remek humorérzékkel és gyattal (elnézést a megfogalmazásomért, kérem, vegyetek továbbra is komolyan). Már egy éve vagyunk kollégák, de az utóbbi hónapokban érzek némi „vibrálást”. Intenzív szemkontaktus, mosolygás stb. Két alkalommal érdeklődött a párkapcsolati státuszomról, és tudatta velem, hogy ő is szingli. Folyamatosan megszólít engem csoportban kérdésekkel és nemrég becsúszott az IG DM-embe is (történet válasz). Persze lehet csak kedves és barátságos, mivel általában nagyon extrovertált. Továbbá, még ha kölcsönös vonzalom is van, lehet, hogy habozik a továbblépéstől, mivel kollégák vagyunk.

Fő probléma: Folyamatos „cockblocking” egy kis irodai környezetben. A beszélgetések a kávészünetekben és az ebédnél mind csoportos keretek között zajlanak, ahol főleg 3-5 másik nő (és néha 1-2 másik férfi) van jelen. Néhány esetben lehetőségem volt (30-60 másodperc), hogy kettesben beszélgessek vele (tárgyalóba menet, reggelente bejövetelkor). Mostanában sikerült kacérkodó dumálásokba bocsátkoznom könnyű ugratásokkal. Úgy tűnik, hogy viszonozza és nevet minden hülyeségen, amit mondok (a humorérzékem nagyon magas szintű, így lehet, hogy csak ez az oka). Elhívni őt randira: Még várnék, mivel egy fontos csoportos projektben vagyunk, amely egy hónap múlva véget ér. Utána már nem lesz olyan közeli kolléga, mint most. További probléma, hogy van egy (lány)baráti köre egy másik kisvárosban, és úgy tűnik, hogy minden hétvégén van velük valami programja (brunch, edzőterem stb.). Valamint téli extrém sportot űz (röviden tudatta velem, hogy csatlakozhatnék, de féltem a csontjaimat), ami most tavasszal nem lesz lehetséges, így ez adhat egy nyitást.

Milyen tippeket adnátok az eszkalációval kapcsolatban? A következő lépésekhez gondolkodom azon, hogy fokozzam a flörtölést közvetlenebb bókokkal, de félek, hogy kínossá teszem. Ismétlem, mások hallótávolságban vannak, ami kellemetlenné és teheti a dolgot minden érintett fél számára. Továbbá, a szokásos első randevú ötletemnek, hogy kávézzunk, nem sok értelme lenne. Ráadásul közvetlenül randira hívni nagyon kockázatos és lehetetlen ilyen környezetben. Ha azonban én nem teszem meg, akkor valaki más fogja megtenni (társkereső alkalmazások, véletlenszerű idegenek stb.). Gondolkodom valamilyen visszafogott, nem közvetlen megközelítésen, amely minimalizálja a kockázatot, de magasan tartja a potenciális jutalmat. Bármilyen ötletet nagyra értékelek!

márc. 20. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ember. Legyél már férfi és kérdezd meg szerencsétlent, lenne-e kedve egy vacsorához, ahol jobban megismerhetitek egymást. Komolyan hónapok óta folyik a nyálad utána, s ennyi nem megy?
márc. 20. 18:05
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Bocs, de nem olvastam el a litániádat, de nem értem miféle eszkalációról írsz. Nem verekedni készülsz :) MEgkérdezed az adott napon délután / este stb. mit csinál és volna-e kedve elmenni veled xy helyre (olyan programot mondj amit szeret csinálni). Ennyike, nem kell ezt túlkomplikálni. Ez még bőven az udvariassági határokon belül van.
márc. 20. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szedd össze a tökeidet és hívd el egy kávézóba vagy valami jó helyre.

De!!!!! Lélekben készítsd fel magadat arra, hogyha elutasító választ fogsz kapni, akkor a munkahelyi légkör nagyon nyomasztó lesz utána és nem vagyok biztos, hogy ez egyáltalán megéri kockáztatni.

Én anno végigjártam ezt, bekockáztattam az egyik kolléganőnél, találkoztunk is párszor, le is feküdtünk aztán egy másik kollégával jött össze és leépített. 3 hétig bírtam majd elmentem másik helyre melózni.

márc. 20. 23:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
"Kérlek, kíméljetek meg a „ne randizz a munkatársaddal” megjegyzésektől. " - lehet randizni munkatársakkal, de konkrétan ezzel a munkatársnőddel semmi értelme nem lenne, mert annyira eltérő az életviteletek és a személyiségetek: ő kedveli az extrém sportokat, meg eleve a sportokat, a pörgést, kiterjedt baráti köre van, extrovertált te meg hülyeségnek tartod a hobbiját, hétvégente egy faluban punnyadsz, a nyugalmat preferálod, ez alapvetően nem gond, csak ti ketten marhára nem illetek össze. Külső vonzalom nyilván van, de ez önmagában kevés egy kapcsolathoz, ha egy-két randi után lepattint (mert le fog) hogy unalmas vagy neki, utána roppant kínos lesz a munkahelyen egymást kerülgetni.
márc. 21. 04:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!