Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar valamit, vagy csak szimpla barátságból teszi?
Szerintem közeledik feléd a srác...én biztos nem hívok el egy lány sem moziba pláne ha csak a "barátom" + neki még ráadásul barátja is van és az isten mentse meg azt a hímnemű egyedet aki az én barátnőmet merné ilyen átlátszó szöveggel megpróbálni becserkészni.
szóval beszéljétek át a dolgaitokat..mert félre fogja érteni.
Azért sajnálom a srácot mert szar dolog a viszonzatlan szerelem6vonzalom, de jobb most mint "hűlyíteni" + a párod szerintem kiakad.
Úgy értettem, ha elmész a moziba vele azzal a tudattal, hogy biztos csak baráti a dolog..a fiú meg reménykedik aztán meg rád kattan( osztálytársak vagytok aztán jobban a nyakadon tud lógni mint pl ha a szomszéd gyerek lenne)a barátod meg átlátja egy idő után és kiakad hogy hogy nem vetted észre mit akar tőled a srác.
De tárgytalan akkor mert amint látom szegény srác keresgélheti tovább a leendő barátnőjét:D
Különben meg nem hinném, hogy összeomlik elvégre olyan lányra rástartolni akinek párkapcsolata van és szerelmes a barátjába eleve öngyilkosság. Na de legalább ezzel is szerzett egy tapasztalatot a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!