Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel vehetném rá a lányokat, hogy észrevegyenek? Tuti módszer 15-16 éves lányokhoz?
Mivel vehetném rá egy 15-16 éves lányt hogy észre vegyem?
ilyen külsővel és szokásokkal?
Barna szem
sötétbarna haj
szemüveg!
nuku cigi, alkohol
jah és otthon ülős vagyok :S
Most hogy leírtad hogy nézel ki elég sokfajta képet eltudok rólad képzelni. Nem írtad milyen magas vagy milyen a testalkatod. Most gondolhatlak téged 100 kilósnak vagy 50-nek. Sportos a testalkatod?
Amúgy egy otthonülős srác is lehet egy normális lány szemében vadító és vonzó :P:)
átlagos testalakat
190-195cm magas
amm úgy veszem észre hogy nem vagyok túl "népszerű" a lányoknál
másik oda mennék egy lányhoz és ő azt mondaná hogy: "boccs van pasim" az mien égő lenne már!
Sztem. ne felj! A lanyok nem birjak a "felos" pasikat, mondjuk azokat sem akiknek feleslegesen nagy a szajuk!
Mi az amit szeretsz magadban?(Egy valami biztos van:)! Probald megmutatni azt az oldaladat, amugy meg amint ugy tunik h. elerhetetlen vagy, mindenkinek te fogsz kelleni.
Menj el buliba valami haveroddal, es ott probalj csajokkal dumalni, ha picit "bemelegitesz" elotte az nem baj :)(NEM RESZEG!!! MAGABIZTOS)csak h. szokd milyen, utanna mar konnyebb lesz..... Amugy ha eloszor csak baratkozni probalsz, az a legjobb.... (Ugye, legy joban a barataiddal , de meg jobban az "ellensegeiddel" :)
Ha odamész 1 csajhoz és aztmondja h "bocs van pasim" oltsd le a ...:D Csak beszélgetni mentél ő meg már egyből azthiszi h összeházasodtok:)
Am meg a lényeg h önbizalmad legyen a csajok ezt észreveszik:) én pl rendszeresen beszélekvelük úgy h mittomén mennek a folyosón és utánnaordibálok vagy valami:D --> látják h nemvok az az elveszett lélek:)
Kezeld úgy őket mintha csak a haverjaid lennének:) és elég ha ilyen sulis témákról beszéltek h milyenórája lesz blablabla:)
/17F/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!