Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönni egy nagyszüleivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönni egy nagyszüleivel élő férfival?

Figyelt kérdés

Egy 35 éves férfiról lenne szó, akivel egy társkeresőn ismerkedtem meg. Már az első beszélgetésünk alkalmával mesélte, hogy nagyon kicsit volt, amikor a szüleit elvesztette és a nagyszüleivel nőtt fel és mesélte, hogy milyen jóban vannak, és mennyire jófejek, biztos kedvelném őket.

Van munkája, vagyis konkrétan homeofficeból dolgozik otthonról, mert a nagyszüleinek sok segítségre van szüksége és az egyikük olyan állapotban van, hogy nemigen tud mozogni és másra nem számíthatnak.

Elmondása szerint sok nőnél ez kizáró ok és emiatt sokáig nem is használta az appot, ahol megismerkedtünk. Igaz, hogy 8 évvel fiatalabb vagyok nála, de nagyon szimpatikusnak talál és szeretne velem komoly kapcsolatot, de amikor kérdeztem, hogy mit gondol az összeköltözésről, mondta, hogy gondolkott rajta, és ha úgy alakul a kapcsolatunk, akkor szeretné. Viszont nekem fura lenne úgy ott lenni, hogy a nagyszülei is ott vannak. Én egyedül élek és azért szerintem az sem megoldás, hogy mindig nálam legyünk, ha együtt akarunk lenni. Ráadásul a világ végén élnek és eléggé nehéz odamászkálni hozzá.

tegnap 18:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%
Neki van eg yolyan életmódja, ami nem tűr alkalmazkodást másokhoz, hanem egy leendő párnak kellene ebbe teljesen belesimulnia. Kösz, nem. És nyilván a korosztálya esetében meg végképp nem opció, hogy egy 35 éves ember ennyire le van kötve. Aki önállóan él, az hasonló párt keres, akivel tervezni lehet, mert szintén önálló, és nem teljesen röghöz kötött. Ok, neki ezt dobtaa gép, érhető, hogy miért él így, de ezt egy független, fiatal nőnek bevállalni...hát , próbálkozzon az árvaházból szabadultakkal, meg a nincstelenekkel, azoknak talán opció.
ma 07:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Férfiként írom,de öregekkel,betegekkel élő ember ne várja el senkitől,hogy alkalmazkodjon. Egy életre tönkre teheted magad.

Sajnos az életkor kitolódásával az emberek rozogák,betegek lesznek.Nagyon sok a demens is.

Saját anyám ápolgatta a nagyanyámat,aki nyolc évig feküdt szó szerint az ágytál és a pelenkák társaságában.

Nem kívánom senkinek. Én is ápoltam beteg páromat, de az más téma.

Saját életed és nyugalmad legyen a fő ! Ne költözz oda, ha van lakásod.Kiszolgáltatott leszel !

ma 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!