Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti általában hogyan reagáltok arra, ha egy kevésbé szép férfi próbál közeledni felétek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen elutasítjátok?
Főleg arra lennék kíváncsi, hogy máshogy utasaítjátok-e el, mintha egy szép férfi lenne. Esetleg utána fejben mit gondoltok a dologról?
márc. 8. 16:11
1/25 anonim válasza:
A kevésbé szép férfi szemszögéből tudok nyilatkozni, nagyon kínosan érzik magukat közben.
2/25 anonim 

válasza:

Én is kevésbé szép férfiként írok: magyarázkodnak, a leggagyibb kifogásokat mondják, gyakran lekezelö stílus. Mindig éreztem a lányok felől hogy semmi tisztelet nincs irántam. Aki jóképű, ahjoz teljessn máshogy viszonyulnak, akkor is ha koptatni "kell".
3/25 anonim 

válasza:

Nőként utálom, ha SZÉP férfi próbál közeledni hozzám, azok rendszerint beképzeltek, nem foglalkozm velük soha, kapásból elutasítom.
Meg nem mellékesen nekem NEM a szépség a lényeg, hanem hogy értelmesen lehessen vele beszélgetni sok mindenröl, illetve emberileg pozitív legyen.
4/25 anonim 

válasza:

Nehogy azt higgyètek, hogy a jól kinéző férfiaknak is könnyű a nőt megkapni .
Nem is biztos,hogy a jól kinéző férfinak van önbizalma , pènze, humora , èlettapasztalata
5/25 anonim 

válasza:

Kérdező, ne írkálj privátban, inkább legközelebb úgy kezdd a kérdésedet, hogy csak azt a választ fogadod el, ami egyezik a véleményeddel.
6/25 anonim válasza:
3- szerintem csak próbál közeledni, a kommented felhívás keringőre a ronda pasiknak.
8/25 anonim 

válasza:

#3: Persze, senkinek sem a szépség a lényeg, de ha nem tetszik nektek valaki (és ehhez még az sem kell, hogy ronda legyen az illető, elég, ha "csak" átlagos), akkor úgysem fog titeket érdekelni, hogy belülről milyen a másik. Lehet valaki intelligens, kedves, családszerető stb., ha külsőre nem elég jó. Nekem senki se mondja, hogy ha választhattok egy jobban kinéző és egy kevésbé jó külsejű pasi között, akkor nem a jobb külsejűre lesztek először kíváncsiak. Én legalábbis azt tapasztalom, hogy a kutya sem kíváncsi rám, mert nem vagyok jópasi, társkeresőkön is minimális érdeklődést kapok (rendszerint kövér és/vagy nálam pár évvel idősebb nők nézik meg az adatlapomat).
9/25 anonim 

válasza:

#8 Ugyanezt tapasztalom. Viszont kövér és idősből akadnak érdeklődők, mert 195 cm magas vagyok, szóval ők is külső előnyre mennek amemnyire tudnak.
10/25 anonim 

válasza:

A 8-9-es a tipikus incel, aki megmagyarázza, miért nem kell senkinek, ahelyett, hogy a személyiségét fejlesztené, illetve nem nézné le a nőket generel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!