Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerős nő miből tud rájönni, hogy bejön nekem, sokszor érdeklődök nála, de semmi konkrét jelét nem adom a randizásnak ? Várom, hogy ő (is) lépjen.
Ha nem adsz egyértelmű jeleket, az nem feltétlenül baj, de akkor ne várd, hogy egyből felfigyeljen rá, vagy egyből reagáljon. Én pl. nőként az utóbbi helyzetben vagyok, látom, hogy "sündörög", és óvatosan megérint, ha nem feltűnően megteheti, keresi a társaságom, nagyon figyel arra amit mondok, mosolyog és viccelődik, stb. Egyszóval nagyon óvatos, ez nem baj, de azért a nő se akar szék mellé ülni (pláne ha olyan környezetben vagytok), szóval én várok még egy kicsit, hogy biztosan nem értem félre.
Szóval ha nem adsz egyértelmű jeleket, akkor azt csináld gyakrabban, amennyire csak lehet, mert akkor már biztos lesz benne a nő is, hogy ezek nem véletlenek. És hagyj neki egy kis időt, hogy viszonozza, vagy kitalálja, hogy hogyan. Én pl. kicsit introvertált vagyok, és persze az ember utólag mindig okosabb, hogy mit kellett volna mondani vagy tenni. Figyeld meg a lányt, hogy milyen, és annak függvényében adj neki időt nyitni, mert lehet, hogy látja vagy sejti, de még nem biztos benned, és abban, hogy hogyan jelezzen vissza.

Ja így már értem.
Fel kell kelteni az érdeklődését. Viselkedj férfiasan. És próbáld függetleníteni a hangulatodat a viselkedésétől. Legalábbis magamnak ezt tanácsolnám..

A határozottságot azoktól várják, akik bejönnek nekik.
A kérdező sajnos nem, és le lesz koptatva ha nyíltan bepróbálkozik.

Nem értem miért gondolják többen azt, hogy a vonzalom az így, ha meglátsz valakit akkor így kozmikusan lezárult. Tehát, ha meghajlik a téridő SE fog megváltozni..
Mikor csak a saját életemből rengeteg példát láttam - sajátot is -, hogy egyik nap még rá sem nézett a másikra. Történt valami, vagy sorozatban valami és már jártak is..

19.
És akkor már meg is tanulhatna vasúti sínekkel a hátán repülni. Hasonlóan könnyű feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!