Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenni addig, amíg nem lesz komoly jelölt?
15 éves koromtól 20 éves koromig egy barátom volt, mióta szakítottunk, nem is akartam ismerkedni kifejezetten, nem tudtam, mit keresek a másikban. Ez már kirajzolódott, de kicsit magasabbak az elvárásaim, nem randizok mindenkivel, aki megtalál, néha úgy érzem, nem is vágyom jelenleg komoly kapcsolatra (4 hónapja szakítottunk).
De lett valaki, akivel a kémia közöttünk jól működik, szeretek vele időt tölteni, kirándulni, utazgatni. Viszont tudom, hogy rendes párkapcsolat közöttünk nem lesz soha, több okból sem.
Érdemes ezt így folytatni? A szex a volt barátommal is szuper volt, na de most még sokkal jobb, pedig nem gondoltam, hogy azt lehet fokozni... Ez ijeszt meg néha, mikor elhatározom, hogy befejezem és többet ne találkozzunk, hogy szex nélkül mi lesz velem? De közben ott van az, hogy ha minden szabadidőmet vele töltöm, mikor jön az "Igazi"? Kirángat mellőle az ágyból?
Nem tudom megmagyarázni, mit érzek iránta, olyan, mintha egy mágnes húzna felé. Jó vele minden, a randik, az együttlétek, még egy sima vasárnap reggel is.

Hogyha fiatalon anyuka szeretnél lenni, miközben jelenleg éveket pazarolsz olyan férfira, akivel nem működik, akkor biztosan nem leszel.
Megsugom: fiatalon van legnagyobb esélyed megfelelő párt találni és párkapcsolat terén fejlődni. Ha ezeket az éveket lelketlen szexkapcsolatba ölöd, sose lesz normális párkapcsolatod.
Valószínűleg veled sincs minden rendben, hogyha kotodsz egy olyan férfihoz, aki állításod szerint szöges ellentéte annak, akit keresel. Valószínűleg mindez szuleiddel való kapcsolatodból fakad (avagy rossz gyerekkor?), lehet érdemes volna szakemberhez járnod, hogy esélyed legyen normális életre.

Nem kell ide szakember meg pszichológus. Ez csak egy búfelejtő átmeneti kapcsolat, két komoly elköteleződés között.
Van a pasidban valami, ami exedből hiányzott, amivel most feltöltődtél. De te is látod, hogy ez hosszú távon nem fog működni, és máris kezdesz kitáncolni a kapcsolatból.
Igazából csak némi önuralomra van szükséged, hogy ne minden szabadidőd áldozd rá, legyen lehetőséged ismerkedni másokkal is. Egyre kevesebb találkozó lesz, aztán egyszer csak azt veszed észre, hogy elmúlt a vonzás, már nem is érdekel, és nyitott leszel másokra.
Viszont az tényleg nem jó, ha ennyire sok időt töltesz vele, mert így mire észbe kapsz, már arról fogsz ábrándozni, hogy szülsz neki egy gyereket, és majd te negváltoztatod. Az öreg róka tapasztaltabb, mint te, pontosan tudja, hogy tud játszani az érzéseiddel.

Mert buta vagy.
"(mielőtt bárki elkezdené, nem, semmilyen anyagi érdekem nem fűződik hozzá, nem sugar apuci és hála a családomnak, soha nem kellett azért bárkivel kedvesnek lennem, hogy tudjak enni, inni)"

Szerintem igen.
Az elvárásaid rendben vannak, de legyünk reálisak, nézzük a kis magyar valóságot: kevés férfi felel meg nekik, velük sem biztos, hogy (egyhamar vagy egyáltalán) találkozol, és ha mégis, lehet, hogy pont nem te fogsz kelleni nekik vagy egyéb ok miatt nem jön össze. Akkor vonulj zárdába? Teljenek a fiatal éveid a nagy büdös semmivel (nyilván nem a tanulásra és a munkára gondolok itt...), az üres várakozással? Ahelyett, hogy kiélveznéd ezt a jót, ami megadatik? Nem a lemondás fogja elhozni a megfelelőt, az kb. kizárólag a szerencsén múlik, hogy belefutsz-e. Ha nem lesz szerencséd (ne így legyen, de benne van a pakliban), akkor meg verheted a fejedet a falba 35-40 évesen, hogy még azt is eldobtad magadtól, ami (aki) volt, és éltél szűziesen. Nos, én a 34.-et taposom, és csúnya nőként nekem bizony eltelt a fiatalságom "apácaként" (és jelenleg is úgy kényszerülök élni), úgyhogy tapasztalatból írom, ne akard ezt, senki se akarja, akinek egészséges vágyai, igényei vannak!

A véranyák egyből írják, hogy most keress pasit gyerek donornak.
Hát figyelj, én meg azt mondom, élj. Persze érzelmileg maradj távol ettől az embertől. De ha jól érzed magad, akkor miért ne tehetnéd? Ilyen fiatalon már számításokat kellene végezned, hogy ki a jó apa meg ilyenek? Elhiszem, hogy fiatalon akarsz gyereket, de szerintem 1-2-3 évet még eltölthetsz szórakozással. Élj!! Nem késő még, ne viccelj! :)

Hasonlóban vagyok most nálunk a lány 20 és én 45 vagyok.
(nem pénzelem nem támogatom)
Otthon semmi nincs az utcán max puszi és ölelés találkozáskor az ismerősök miatt.
Pl pl nyaralás kirándulás csavargás pár megyével arrébb rendesen kézenfogva megyünk.
Tudom hogy ez csak ideiglenes de addig is élvezem a helyzetem.
Kedves normális a lány meg minden.
Pláne szupercsinos és széparcú.
De tudom hogy ez hosszútávon nem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!