Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenni addig, amíg nem lesz komoly jelölt?
15 éves koromtól 20 éves koromig egy barátom volt, mióta szakítottunk, nem is akartam ismerkedni kifejezetten, nem tudtam, mit keresek a másikban. Ez már kirajzolódott, de kicsit magasabbak az elvárásaim, nem randizok mindenkivel, aki megtalál, néha úgy érzem, nem is vágyom jelenleg komoly kapcsolatra (4 hónapja szakítottunk).
De lett valaki, akivel a kémia közöttünk jól működik, szeretek vele időt tölteni, kirándulni, utazgatni. Viszont tudom, hogy rendes párkapcsolat közöttünk nem lesz soha, több okból sem.
Érdemes ezt így folytatni? A szex a volt barátommal is szuper volt, na de most még sokkal jobb, pedig nem gondoltam, hogy azt lehet fokozni... Ez ijeszt meg néha, mikor elhatározom, hogy befejezem és többet ne találkozzunk, hogy szex nélkül mi lesz velem? De közben ott van az, hogy ha minden szabadidőmet vele töltöm, mikor jön az "Igazi"? Kirángat mellőle az ágyból?
Nem tudom megmagyarázni, mit érzek iránta, olyan, mintha egy mágnes húzna felé. Jó vele minden, a randik, az együttlétek, még egy sima vasárnap reggel is.

Az igen. 46 éves csávó pakolgatja a 21 éves csajt.
Gondolom legalább 30 ismerősének mutogatott már képeket rólad azzal a dumával, hogy "Na, ezt a kis csajt dugogatom."

Ő is csak dugópajtinak gondol téged, szóval nincs ezzel gond. Az igazi meg majd jön, ha úgy van. Szerintem most élvezd ezt a helyzetet, aztán ha már érzed, hogy ideje lépned (vagy ő érzi), akkor vége lesz.
Még fiatal vagy, az igazi még 5 év múlva is jöhet...

7# vagyok.
El hiszem, hogy a kérdezőnek nemes egyszerűséggel csak jó így a szexuális élete kielégül és kész. Nem az első fiatal nő ő akit nem tud egy fiatal pasi rendesen megdugni van ez így ha neki így jó én tuti nem fogok felette pálcát törni. Azért ezt már meg haladtuk.
Amúgy vissza térve mik lennének a listán amit keresel egy pasiban? Család volt említve, ez alatt gyereket is értesz? Vagy csak egy olyan kis fehér kutyát?

Külsőre nincs kimondottan semmi, azon kívül, hogy legyen magas (180+), legyen szép a bőre és a fogsora, körmei.
A belső már kicsit összetettebb, ezek inkább csak főbb pontok, mert nem azt mondom, ha valami hiányzik valakiből, azonnal kuka...
-Melegszívű, nagyvonalú.
-Szeret velem foglalkozni, gondoskodni rólam.
-Tanult, tájékozott, nyitott és érdeklődő.
-Sikeres, ennek ellenére vannak további kitűzött céljai, szeret folyamatosan haladni előre.
-Vicces, laza, humoros (de nem a bully, aki más kárára akar vicces lenni).
-Van önbizalma, nehezen jön zavarba (de nem nagyképű, akinek saját maga a háttérképe edzés közben:D).
-Nőnek érzem magam mellette, de a kapcsolatban egyenlők vagyunk.
-Nem birtokol és nem korlátoz, de nem hagyja, hogy más azt gondolja, szabad préda vagyok.
És fiatalon szeretnék anyuka lenni, igen (kb. 25-28 éves korom között).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!