Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg volt az első randi, most hogyan tovább?
Randiztam egy fiúval, és nagyon jól elvoltunk. Sok mindenben egyetértünk szóval nagyon örültem. Kedves volt meg minden... De nem tudom hogy akar-e még találkozni velem. Tudom hogy utál msn-ezni meg hogy mostanában sokat kell tanulnia de azért másnap még is csak meglepett mikor ráírtam és 20 perc után közölte hogy mennie kell, de addig nem is válaszolt ugyan is nem volt gépnél. Tehát az nem zavar hogy elment csak mondhatta volna hogy bocsi. Meddig érdemes várnom hogy esetleg megint elhív? Azt mondta élvezte a randit szóval nem tudom...Honnét tudom hogy ő valóban élvezte?
Én 16 ő 17
te megtetted a lépést a folytatásra
most a 7en várd, hogy keres-e
Oh na ez újdonság! Köszi! így egy darabig meg nyugodok...
De most ez komoly?
Amúgy a végén nem említette hogy akar találkozni...
Fiúk ti mit csináltok ha nem élveztek egy randit?
Nos, egy első randi végén illő lenne megbeszélni, hogy legyen-e következő. Persze ezt 17 éves korban még nem feltétlenül tudják az emberek.
Szerintem várj, ha nem keres, akkor nem is érdekled annyira, hogy érdemes legyen foglalkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!