Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ciki ha valaki panelházban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha valaki panelházban lakik??

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az előző párom akivel együtt voltam egy kis faluban lakott ahol persze mindenkinek családi háza volt. Én egy vidéki városban lakom, panelházban, viszonylag szép környezetben, közel a központhoz, tényleg nem egy lepukkant helyen, ennek ellenére mindig lenézett engem, mert, hogy ő csak családi házban tudna élni, csak arra gyűjt, máshol nem is tudná elképzelni, hogyan tudna élni stb. stb. Rendszeresen éreztette, hogy mintha anyagilag felettem állna, pedig szüleimnek is átlaghoz képest jó fizetése van és én is dolgozom, egyetemre járok. Szerintetek is ciki ha valaki panelházban él, ha más téren anyagilag jól áll? Szerintem a város 60-70% vidéken de Pesten is sokszor így él.

Most új párom van, mert az előzőnél ezen kívül több red flag is volt, de ő is családi házban él és már előre szorongok mit fog szólni a mi kis háromszobás lakásunkhoz. Tényleg ennyire ciki lenne? Vagy csak a falusiak ilyen "parasztok"? Máskülönben nem hiszem hogy egy jó panelház a városban kevesebbet érne mint egy régi családi ház egy elhagyatott faluban. Kinéztek minket, de mindig ide jöttek vásárolni, tanulni stb. Nektek mi a véleményetek erről? 24/L

tegnap 16:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
20. 3-5M+ kiadás. Örök élere. És eladáskor is értéknövelő.
tegnap 19:36
 22/23 anonim ***** válasza:
Én is abban lakok, nem mertem felhìvni egy nőt se, amilyen nagyravágyó sok nő, amit megértek részben, nem akarnak egy luzerrel kezdeni.
tegnap 20:39
 23/23 anonim ***** válasza:

És mi a megfelelő lakás? Most engedjük el a luxus szintet!

Itt olvastam, hogy a körgangos, régi sem jó.

A kádárkocka sem, mert elavult, parasztos.

Az új építésű sem, mert gányolt.

tegnap 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!