Ha levelet szeretnék küldeni valakinek, és panelházban lakik, akkor az ajtószámot is rá kell írni, vagy csak a név, utca, házszám?
Figyelt kérdés
Légyszi segítsetek! Így még nem adtam fel levelet.2018. márc. 19. 21:24
1/8 anonim válasza:
Szerintem írd rá. Ugyan nem panelban, hanem társasházban lakom, de én is mindig odaírom, ha megadom a címem.
Ha lefelejted, nem gáz, már ha a neve ki van írva a levelesládájára, de biztosabb, ha ráírod.
2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!!! Megy a zöld like!
2018. márc. 19. 21:44
3/8 anonim válasza:
Ez most komoly? Szerinted a postas vegig nez pl. 15x6 postaladat?
4/8 anonim válasza:
Elég utca házszám, ha csak nem ajánlottan adod fel.
5/8 anonim válasza:
Elegendő az ucta házszám, de ha tudod melyik emelet és/vagy melyik lakás írd rá azt is.
Ha nincs kiírva az ő neve a postaládára akkor nem tud mit csinálni a postás, és általában csak a lakás tulajdonosának a neve van kint
6/8 anonim válasza:
A mi házunkban 110 lakás van,a postásnak végig kellene olvasni mindet a postaláda megtalálásához-és mi tegyen ha két ugyanolyan nevű van mint akinek a levelet küldenéd-kihez dobja be?
7/8 anonim válasza:
"Ha levelet szeretnék küldeni valakinek, és panelházban lakik, akkor az ajtószámot is rá kell írni, vagy csak a név, utca, házszám?"
Elég csak települést feltüntetni.
8/8 anonim válasza:
Egyszer lefelejtettem de célba ért a levél. Amúgy alap ráírni! Az én esetemben csak azért nem lett gubanc mert a postás néni ott minden lakót ismert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!