Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Belevágnátok olyan kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belevágnátok olyan kapcsolatba,ahol a pasi azt mondja,hogy a szülei miatt tart ott ahol,azaz teljesen lemaradva a korosztályától,egzisztencia 0, közben meg elmondja,hogy nem is bántották soha,meg nem is voltak vele szigorúak,és mindenhova vitték ?

Figyelt kérdés
Ti magatok meg pont az ellenkezője családból jöttök,bántalmazás, testileg lelkileg is,nem mehettetek soha sehova,életetekben nyaralni sem voltatok,stb? Fel tudnátok ilyen emberre nézni,aki mindig másokat hibáztat a saját sikertelensége miatt,és azért mert lusta is?
ma 08:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Mondjuk kocsit tartani pont nem létszükség ha csóró vagy.
ma 10:45
 22/29 anonim válasza:
Idős szülőknek segítség. 10 évig egy fiatal nem fog zsíroskenyéren élni. És ahogy mondottam, tíz éve az átlagbér 150-200 volt.
ma 10:48
 23/29 anonim ***** válasza:
52%
Egyesek kifogásokat keresnek, mások megoldást. Mindig van jó kifogás nem félre tenni. De a nők meg majd olyan férfiakat választanak, akik tesznek is a jobb életért.
ma 10:50
 24/29 anonim válasza:
56%
Ezek nem kifogások, hanem tények. Mai világban 60-at hazaadni kevés, én akkor adtam haza 60 at, amikor 200-at kerestem, és a 60 akkor sem volt sok. Szórakozásra meg havi 40 csak valami zombinak elég. Elviszel egy lányt egy randira, minimum kell nálad legyen egy húszezres.
ma 10:57
 25/29 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudom, mi házra spórolunk, szóval havi 40-nél kevesebbet költünk ketten szórakozásra. Lesz is idén házunk, mert dolgozunk érte és nem csesszuk el a pénzt.
ma 11:02
 26/29 A kérdező kommentje:
Ő el is ceszi vastagon a pénzt,mert szórakozásra, és bóvlikra költi a pénzt. Minek kell nyáron végig eljárkálni,meg értelmetlenül plüssöket vásárolgatni?Ráadásul, ahogyan elmondta,tékozló is,mert rendelgeti magának a dolgait /starwars fejek vagy mik), és azokat is összevissza leteszi náluk a házban, azt sem tudja hol vannak. Egy újság itt, egy fej ott..szóval ez elég intő..
ma 11:04
 27/29 anonim válasza:
56%
25 akkor te nem segíted a szüleidet a pénzel, hanem élősködsz rajtuk.
ma 11:12
 28/29 anonim ***** válasza:
25. On erobol max 40 eves korara tud venni egy hazat maganak valaki.,
ma 13:44
 29/29 anonim válasza:
Akkor sem, mert mire összespórolod, addigra ugranak az árak. Lásd CSOK.
ma 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!