Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire vevők ma arra 25-40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vevők ma arra 25-40 éves férfiak, hogy a nő kezdeményezzen ismerkedést?

Figyelt kérdés
ma 11:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jól esik nekik, és kell is, mert a mai srácok fosnak. https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
ma 13:47
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem nincs vele semmi bajom.

36/f

ma 14:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Én vevő lennék rá. (F43)
ma 17:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik. Valószínűleg soha nem is lesz barátnőm, ha egy nő nem kezdeményez nálam, mert én nem fogok. Egyszer már kezdeményeztek, de pont rosszkor történt, el kellett utasítsam. Azóta is bánom.
ma 17:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem zavarna. (Mondjuk elutasítani nagyon utálok, úgyhogy annak azért örülnék, ha erre akkor kerülne sor, ha már világos, hogy azért van egy szimpátia.)

42F

ma 17:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Én vevő vagyok rá 25/F. A többiek nevében nem tudok nyilatkozni.
ma 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!