Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Olvastam egy ilyet: "a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olvastam egy ilyet: "a nők már nem vevők az átlagos, szépen, lassan haladó (mint régen) emberekre..." (Befejezés lent.) Miért van/lehet ez? Mi fokozódott, hogy sokak szerint elszálltak az elvárások? Mik történtek az utóbbi időkben?

Figyelt kérdés

"A nők már nem vevők az átlagos, szépen, lassan haladó (mint régen) emberekre.

A legapróbb dologért kukáznak!"

És ez már nem az első ilyen kijelentés volt, RENGETEG hasonlót olvasni!

Voltak olyanok, akik azt tapasztalták, hogy volt valami egészen pici apróság ami nem tetszett a nőknek bennük, és már ott vége volt az egésznek. Állításuk szerint szinte még el sem kezdődött semmi, úgy lett azonnal vége.

Vajon mik, milyen hatások, milyen okok miatt alakult ez így fokozatosan ki, hogy tömegek szerint itt tartunk?

(Nem ítélkezem, nem mondok ítéletet senki fölött - érdeklődöm.)

febr. 19. 21:35
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
88%

8

Ugyanabban a percben küldtük el a hozzászólást, utólag láttam, hogy az első kérdésre szerepel benne válasz, bár azt én sem értem, hogy ez mire vonatkozik, vagyis mit nem ad meg a valaki nőnek eleinte, meg mit kell azon érteni, hogy később "mindent is megad".

A második kérdésremre viszont még nem várnék választ, mert nem írtál konkrét példákat azokra az "legapróbb dolgokra", amiért szerinted nők "kukáznak" valakit ismerkedéskor. Csak az ellenkezőjére írtál példákat, vagyis hogy mire nem kell gondolni.

febr. 19. 22:04
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

"Először egy dolgot csinál, vagy hoz létre, majd azt fejleszti, utána jöhet a következő, majd ezt majd azt, megint majd tizenkét dolgot is behoz az életébe - szóval szépen lassan a halad az életében."

Írnál konkrét példát arra a 12 dologra, amit az általad leírt példában a férfi meg kíván valósítani, mielőtt komoly, mindkét fél részéről elköteleződéssel, közös jövőképpel együtt járó párkapcsolatra késznek érzi magát?

febr. 19. 22:09
 13/31 anonim ***** válasza:
77%

Hát ez tök jó, de én nem éltem 100 évvel ezelőtt és régi társadalom kutató sem vagyok, szóval még mindig nem értem😂

Amúgy meg a 20 évesek nem várják, hogy valaki ott tartson, amihez sok év kell. 24 évesen én is összejöttem valakivel, aki sehol nem tartott, a gond csak az, hogy most, 10 évvel később se tart sehol. Nem is vagyunk már együtt. Nyilván már én is idősebbekkel ismerkedtem, azért jobban figyeltem erre, hogy olyan emberrel jöjjek össze, akiben van potenciál, de azt nem vártam, hogy luxusban éljen. Jó pozícióban dolgozik, vannak egyéb tervei is, de még van hely arra is, hogy közösen formáljuk a jövőnket.

febr. 19. 22:10
 14/31 anonim ***** válasza:
80%

Hát nem tudom, én megkeresem a pénzem, keményen melózom, sosem kellett senkinek semmit megadni nekem. Ellenben nekem már volt lehúzós férfi exem, aki folyton kölcsön kérte(egy idő után már napokra) a kocsimat és mindig üres tankkal hozta vissza, de sok hasonló húzása volt.

Futnék már csak egyszer bele egy nagyvonalú férfiba, akikről annyit lehet itt olvasni. Hol vannak?

febr. 19. 22:12
 15/31 anonim ***** válasza:
77%
Én azt látom, hogy nem feltétlenül az a fontos, hogy egyből mindene meglegyen a pasinak, de azért nagyjából mégiscsak tartson ott, ahol a nő.
febr. 19. 22:14
 16/31 A kérdező kommentje:

Amúgy meg a 20 évesek nem várják, hogy valaki ott tartson, amihez sok év kell. 24 évesen én is összejöttem valakivel, aki sehol nem tartott."

Akkor ez ("nem várják, hogy valaki ott tartson, amihez sok év kell") most is így van??

Félre ne értsd, ha ez most is így van, mint hosszú évtizedekkel ezelőtt, akkor ennek csak örülök!

Csak itt nem erről krákoknak - meg a többi fórumon sem.

Állítólag manapság a mai nőknek (legyenek harmincasok, legyenek huszasok, mindegy) rögtön kellene mindaz amiről te írtál, ami(k)hez nagyon sok év kellene.

Rögtön, azonnal - minden.

febr. 19. 22:20
 17/31 anonim ***** válasza:
81%
Csak nem az a probléma, hogy már van a nőknek szabad akarata, és nem függnek férfiaktól? Tudom, nehéz lehet megemészteni, mert régen a nő rá volt utalva a férjére, aki akármit megtehetett vele. Ma már léphet, ha akar. Ma már illene normálisan viselkedni férfiként.
febr. 19. 22:25
 18/31 anonim ***** válasza:
45%
Ha társkeresőzöl, ez az eredménye. Létrejön a kapcsolat idegenek között, mielőtt a kötődés, szeretet kialakulna. A természetes ismerkedés úgy zajlik, hogy az életben megismerem mert valami miatt egy helyre kerültünk, vonzódni és kötődni kezdek. Két egymást ismerő ember megy el az első randevúra, amikor már bőven elkezdődött a kötődés és mélyülni kezd a szeretet. Ilyenkor már nem dobáljuk el olyan könnyen a másikat.
febr. 19. 22:26
 19/31 anonim ***** válasza:
94%

A pénz kellene rögtön?

A mai férfiak randin se akarnak semmit se fizetni.

Soha ndm randiztam csak olyannal,akitől skartam is valsmit.Első randin csók,egy hónap mulva szex.

Jártam olyannal,akinek nem is tetszettem,meg is csalt.Minek kezdett velem.A kommunikációm nem az igazi,főleg,ha látom,hogy nem is érdekli,amit mondok.De beszabályozni mindegyik be akart.Minek olvasol annyit,minek veszel drága ruhát,miért nem igy viselkedesz,miért azt csinálod.Egyél többet,mert sovány vagy,stb...

Nem vagyok szent,se tökéletes,de ha nem vagyok jó úgy,ahogy vagyok,akkor köszönjön el,ne én legyek a hibás mindenért.Beszélgetni is tudok,csak nehezen nyílok meg,mert mindig megbántam,ha elmondtam,amit érzek.Amúgy elég nagy pofám van,ha felidegesítenek.

Elég lassan haladok,mert senkivel nem költöznék össze egy év alatt.Ez is baj szokott lenni.Nem kell nekem semmit venni,azt csak komoly kapcsolatban hagyom.Egy ropi,virág elég.De randin még nem fizettem,én se kértem el a felét sose annak,amit adtam.

És ahogy egyre több rossz tapasztolatod lesz,egyre kevesebbet hülyeséget tűrsz el.Makacs is vagyok,akaratos.De szeretni tudok.Az se volt jó sose.

Úgyhogy a férfiskat se kell félteni.

febr. 19. 22:32
 20/31 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem 20 évesen senki sem várja el ezt. Én akkor jöttem össze a férjemmel, együtt haladtunk. De 30 fölött szerintem érthető, hogy más a helyzet. Ott már 10 éve a munkaerő piacon van az ember (kevesebb, ha egyetemre ment). Ott már azért elvárható, hogy legalább valamit elérjen egyedül és ne akkor akarja elkezdeni. 40 év körül meg aztán pláne.
febr. 19. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!