Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nők! Mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Mi a véleményetek, egy srácnak/férfinak ki kell gyúrni a magát, ahhoz hogy legyen sikere nálatok?

Figyelt kérdés
Most ne a végletekben gondoljatok, nem a testépítő fizikumra gondoltam, de azért látható izomtömegre, kockahas, stb. Ezek mennyire fontosak nektek ismerkedéskor?

febr. 17. 16:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Kérdező, a gimis, egyetemista lányok is lesznek 30-40-esek, és elhíznak, ha nem figyelnek oda. Te most szenvedsz a testeddel, ők meg akkor fognak, szerintem korrekt, ha már mindenképp ezen lovagolunk :D De amúgy egyre többen túlsúlyosak már ebben a korosztályban is.
febr. 17. 18:40
 22/31 anonim ***** válasza:
84%
Elég fontos, hogy sportoljon, én is heti 5x járok. Léhűtők nem érdekelnek... rengeteg pszichés hozadéka van a rendszeres sportnak. Én se a kigyúrtságról beszélek, hanem hogy rendszeresen edzzen.
febr. 17. 18:40
 23/31 anonim ***** válasza:
Nem, de valamit kell mozogni, de az nem izgat, hogy izmos lesz-e tőle, vagy csak normális, nem zsírbálna teste van, a lényeg, hogy legyen normális erőnlétben, ne fárassza ki pl egy egész napos városnézés meg ilyesmi. És nem csak a test miatt kell mozogni, hanem az agy miatt is.
febr. 17. 18:53
 24/31 A kérdező kommentje:

Ezzel most nem értem mit szeretnél mondani.

Annyira nem szeretem, amikor még el is van maszatolva ez a dolog.. "jaj nem fontos hogy ki legyen edzve, de azért elvárom hogy mindennap menjen edzeni."

febr. 17. 19:02
 25/31 anonim ***** válasza:

Tényleg csak kötekedni akar a gyerek :D

Kérdező, hagyni kéne még a nőket pár évig és előbb a felnőtté válásra koncentrálni.

febr. 17. 19:11
 26/31 A kérdező kommentje:

Neked meg talán érvelni kéne a személyes megjegyzések tevése helyett

febr. 17. 19:20
 27/31 anonim ***** válasza:
84%

1. Heti 5 az nem minden nap. Napi 1 óra se napi reggel és este.

2. Heti 5 edzés mellett is lehet ducinak lenni, ugyanis az egészséges, kimért étkezéstől függ elsősorban a testalkatod. Én is duci vagyok, hiába edzek ennyit.

Szóval nem én maszatolok, hanem te. Számomra az edzés, és az ezzel kapcsolatos mentalitás alap. Az hogy te mit hisztizel, a te dolgod.

febr. 17. 19:51
 28/31 anonim ***** válasza:
66%

Én érveltem de teljesen figyelmenkívül hagytad a válaszom. Csak az utánam jövőkre reagáltál.

(Arról írtam, hogy a férfi test alapból tónusos)

Úgy vettem észre, hogy ha bármi cáfolná a feltételezett kettős mércéd létezését, azt egyszerűen figyelmen kívül hagyod. De teszek egy próbát azzal, hogy talán más szavakkal eljut hozzád a lényeg:

A férfi test férfias jellegeit nagyon könnyű megőrizni! Genetikailag kódolt az erősebb, tónusosabb izomzat. Egyél rendesen, ne ülj egész nap a gép előtt és kész! Nem kell kondizni hogy jó legyél a nőknél. Legyél ápolt, jókedvű, nyitott. Húzd ki magad. Ne bonyolítsd túl a dolgokat.

febr. 17. 19:51
 29/31 anonim ***** válasza:
#28 a kérdezővel sajnos sokkal több baj van, mint amit ez meg tudna oldani, de alapvetően a hozzászólás tartalmával egyetértek.
febr. 17. 20:13
 30/31 anonim ***** válasza:
Nem. Sok csaj olyan igénytelen, hogy hónaljszagú dagadt senkikkel lóg.
febr. 17. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!